Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Simge Yağmurda da Büyüledi!

İlgili Postlar

Şarkıcı Simge Yağmurda da Büyüledi!

Sinop’da verdiği konseri yağmur altında da sürdüren Simge, doğaya meydan okudu. Sağanak yağmurda da sahnede kalan güzel şarkıcı Simge her koşulda büyülüyor.

2014 yılında ilk albümünü yapan Simge, asıl çıkışını 1 yıl sonra çıkardığı “Mış Mış” ile yapmıştı. Daha sonra da başarılı çıkışını sürdüren güzel şarkıcı Simge gün geçtikçe popülaritesini artırmayı başardı.

Simge Kimdir?

Yeni Şarkı Müjdesi Vermişti!

Yeni imajı ile son günlerde beğeniler alan güzel şarkıcı, geçtiğimiz Temmuz ayında yeni bir şarkı müjdesi de verdi. Daha önce “Mış Mış”, “Yankı, Ben Bazen”, ve “Öpücem” şarkılarıyla hit listelerinin vazgeçilmez ismi olan Simge hayranlarının yeni şarkı haberi ile yine heyecanlandırdı.

Simge’den Yeni Şarkı Müjdesi!

Simge Yeni İmajıyla İlk Kez Sahnede!

Şarkıcı Simge Yağmura Rağmen Söyledi!

Türk Pop müziğinin başarılı isimlerinden birisi olan şarkıcı Simge, Sinop’un Gerze ilçesinde açık hava konseriyle sevenleriyle buluştu. Konser esnasında sağanak yağmura yakalanan Simge ve hayranları yine de alanı terketmedi. Güzel şarkıcı, adeta yağmura meydan okuyarak alanda kalan seyircisine hit olmuş şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir konser sundu.

Yaklaşık 3.500 kişinin dinlediği konser esnasında hayranlarına, “Para mı, aşk mı?” sorusuyla küçük bir anket yapan Simge, büyük çoğunluğu parayı seçen erkeklere şaşkınlıkla baktı.

Konserin başlamasından kısa süre sonra bastıran sağanak yağmura rağmen şarkılarını söylemeye devam eden Simge, konserine devam etmesi üzerine hayranlarından büyük alkış aldı. Yağmur altında 2 saat sahnede kalan güzel şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserden İnstagram Hikayeleri

Yağmura rağmen hayranlarıyla buluştuğu konserini instagram hikayelerinde paylaşmayı ihmal etmedi.

Simge’nin İnstagram Hesabı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler