Ana SayfaÜnlülerSimge'den Yeni Şarkı Müjdesi!

İlgili Postlar

Simge’den Yeni Şarkı Müjdesi!

Geçtiğimiz günlerde imaj değiştiren Simge, sarı saçlarıyla sevenlerinden de tam not almıştı. Yazın enerjisini görümüne taşıyan başarılı şarkıcı geçtiğimiz gün farklı yazlık beldelerde ardı ardına konserler verdi. Konserinde sürprizleri olduğunu açıklayan Simge’den yeni şarkı müjdesi geldi. İşte sevilen şarkıcı Simge’nin yeni projesi;

Yeni İmajına Beğeni Yağdı

Senelerdir kumral olarak görmeye alıştığımız Simge Sağın geçtiğimiz haftalarda saçlarını boyatmıştı. Yeni saçlarıyla ilk kez konsere çıkan Simge enerjik sahne performansıyla sevenlerini yine coşturmuştu. Sarı saçlarıyla oldukça çarpıcı bir imaja sahip olan Simge Sağın dostları ve sevenlerinden de tam not aldı.

Simge Yeni İmajıyla İlk Kez Sahnede!

Konserleri Ardına Ardına Devam Ediyor

Son dönemlerin en sevilen isimlerinden olan Simge Sağın, sahne performansıyla da çok sevilen nadir isimler arasında yer alıyor. Enerjisi ve sesiyle misafirlerine keyifli zamanlar geçirten Simge Sağın geçtiğimiz günlerde Didim Caprice Otel, Marmaris Arena Club, Tokat Erbağ Festivali, Bodrum Yalıkavak Hazine ‘de ardı ardına dört konserle sevenleriyle buluştu.

Simge’den Yeni Şarkı Müjdesi!

Kısa zamanda büyük bir başarıya imza atan isimler arasında yer alan Simge Sağın her şarkısıyla çok seviliyor. Öncesinde “Mış Mış”, “Üzülmedin Mi?” , “Prens & Prenses”,  “Yankı, Ben Bazen” ve “Öpücem” şarkılarıyla hit listelerini alt üst eden başarılı şarkıcı konserinde yakın zamanda yeni bir şarkıyla dinleyicisiyle bulaşacağının müjdesini de verdi.

Simge Sağın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler