Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Boşanma Davası Açtı Mı?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Boşanma Davası Açtı Mı?

Geçtiğimiz haftalarda Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çifti boşanma haberiyle gündeme gelmişlerdi. Burcu Esmersoy ise ikili hakkında çıkan haberleri doğrulayarak yakında boşanacaklarını doğrulamıştı. Peki çift neden ayrılık kararı aldı? Burcu Esmersoy boşanma davası açtı mı? Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çiftiyle ilgili tüm detaylar haberimizde;

Berk Suyabatmaz Evliliği Yürütemedi Mi?

Sosyetenin çapkın adamı olarak bilinen Berk Suyabatmaz’ın Burcu Esmersoy’la olan evliliği çok konuşulmuş hatta çift daha evlilik arifesindeyken çiftin evliliklerin in yürümeyeceği iddia edilmişti. Tüm bu olumsuz yorumlara rağmen birbirlerini çok sevdiklerini dile getiren çiftin evliliği ne yazık ki uzun sürmedi. Boşanma kararıyla ilgili ortaya atılan iddialardan biri de, Suyabatmaz’ın evlenmeden önceki yaşantısı ve Esmersoy’la yeteri kadar ilgilenmemesi olduğu iddia edildi.

Burcu Esmersoy: Evliliğe Sonradan Alıştık

Boşanma Kararını Burcu Esmersoy Aldı…

Burcu Esmersoy‘un geçtiğimiz aylarda yaptığı “Çiftlerin ayrı evleri olmalı” açıklaması ikili arasında bir sorun olduğunu düşündürmüştü ki iddialar kısa bir süre sonra doğruluğunu gösterdi. Eşiyle yaşadıkları uyuşmazlıklar nedeniyle ayrılma kararını açıklayan Burcu Esmersoy iddialarına göre bu kararla ilgili yakın arkadaşlarına kararda ısrarcı olan tarafın kendisi olduğunu ve bir barışmanın söz konusu olmadığı yönünde açıklamalarda bulundu.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Burcu Esmersoy Boşanma Davası Açtı Mı?

Aldığı karar doğrultusunda Burcu Esmersoy geçtiğimiz gün mahkemeye başvurarak boşanma kararını resmileştirdi. “Evlilik birliğinin temelinin sarsılması” gerekçesiyle mahkemeye başvuran Esmersoy, Berk Suyabatmazdan nafaka ya da tazminat talep etmedi. Çiftin boşanma davası 2 Aralık’ta görülecek.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler