Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Sevda ile Ali Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Sevda ile Ali Evleniyor Mu?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kimse Bilmez 10. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sevda’yı korumak için Ali onu gözünün önünden bir an olsun ayırmaz. Takacı mallarını yakan Pilot’u adamlarına dövdürdüğü sırada Ali gelir ve Pilot’u kurtarır. Pilot’un arkasında Ali olduğunu düşünen Takacı Ali’yi ve sevdiklerini de  hedef alır. Dizinin yeni fragmanında Sevda gelinlikler içinde görünüyor. Sevda ile Ali evleniyor mu?

Salı Dizileri 2019

Sevda ile Ali Evleniyor Mu?

Kimse Bilmez 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda ile Ali’nin aynı evde birlikte yaşadığını duyan mahalleyi Ali’nin kapısına dayanır. Ali’yi ve kendisini aklamak için Sevda, Ali ile evli olduklarını söyledikten sonra Duygu, şok olur ve artık Ali’den ümidini kesmesi gerektiğini anlayıp teselliyi Pilot’da bulur. Sevda, Ali’ye sorununu sevmek değil cesaret olduğunu söyler.  Sevda gelinlikler içinde görülüyor.Birbirlerini seven ikili sonunda evleniyorlar mı?

İşte Kimse Bilmez 11. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1163922877600677888

KİMSE BİLMEZ 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevda, ölüm tehdidi altında olduğundan habersiz Ali’nin kendisini Uygar’dan kıskandığı için yanına aldığını düşünür. Duygu öğlen yemeğini eczaneye götürürken Pilot’la çarpışır ve Plot’un üstü başı yemek olur. Pilot, bu durumdan memnun Duygu’yla yemeğe çıkmak ister. Ama Duygu kabul etmez. Pilot, ecza deposunun mobilyalarını alır ve Duygu’dan yardım ister. Duygu onu tersler ve yardım etmeyeceğini söyler. Ama Pilot onun peşini bırakmaz o sırada Takacı’nın adamları gelip Pilot’a saldırır.

Ali, Pilot’un yardımına koşar ve o adamlardan onu kurtarır. Uyuşturucu işini bıraktığı için adamların peşinde olduğunu duyan Ali, Pilot’a sonuna kadar yanında olacağını söyler. Takacı Pilot’un dükkanını kurşunlar. Pilot’u Ali’nin kurtardığını öğrenen Takacı, Uygar’la iş birliği yapıp, Ali’nin ve sevdiklerinin ölüm emrini verir. Ali, Kurt beyin şifreli mesajını çözmek için arkadaşıyla buluşur. Sevda, Ali’yi kıskanıp onu takip eder. Boş yere komik duruma düşünce de üzülür.

Uygar, Tuğçe’ye bir araba alma sözü verip Sevda’yı Ali’nin yanından uzaklaştırmasının bir yolunu bulmasını ister. Tuğçe’de mahalleye Ali hocayla Sevda’nın aynı evde nikahsız yaşadıkları dedikodusunu yayar. Mahalleli toplanıp Ali’nin kapısına dayanır ve Sevda, Ali’nin karısı olduğunu söyler.

Kimse Bilmez 10. Bölüm 2. Fragmanı! Ali İle Pilot Aynı Tarafta!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler