Ana SayfaÜnlülerÜnlü İsimlerden Fahriye Evcen'e Destek!

İlgili Postlar

Ünlü İsimlerden Fahriye Evcen’e Destek!

Fahriye Evcen Nisan ayında doğum yapmıştı. Hamileliği sırasında kilo alan güzel oyuncu, geçtiğimiz gün sosyal medyadan yayılan bir fotoğrafla eleştiri yağmuruna tutuldu. Aldığı kilolar nedeniyle sert hakaretlere maruz kalan Evcen’in sevenleri sosyal medyadan “Fahriye’yi seviyoruz” hastag’leriyle paylaşım yapmaya başlamıştı. Yaşanan bu tatsız olay karşısında ünlü isimlerden Fahriye Evcen’e destek geldi.

Hamilelik Kilolarına Ağır Tepkiler…

Nisan ayında anne olan Fahriye Evcen hamileliği esnasında kilo aldı. Bayram tatilinde eşi Burak Özçivit fotoğraflarını çekerken objektiflere yansıyan hali sosyal medyada alay konusu oldu. Hem Özçivit’in hem de Fahirye Evcen’in aşırı kilo almasıyla ilgili “Evlilik insanı bu hale getiriyor.” “Safiye Faik gibi olmuşsunuz” dalga geçenlerin yanı sıra, Evcen’e ağır hareketlerde bulunanlarda vardı.

Burak Özçivit İle Fahriye Evcen’den Beklenen Müjdeli Haber Geldi!

Ünlü İsimlerden Fahriye Evcen'e Destek!
Ünlü İsimlerden Fahriye Evcen’e Destek!

Cengiz Semercioğlu’nden Fahriye Evcen’e Tam Destek!

Aldığı kilolar nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalan Fahriye Evcen’e en büyük destek köşe yazarı Cengiz Semercioğlu‘ndan geldi. Hamilelik sürecinde kilo almanın normal olduğunun altını çizen Semercioğlu Doğum yapıp sahneye çıkan da var, fit görüntüsünü kaybetmeyen sanatçı da… Annelik üzerinden bunu tartışıp şu doğru ya da bu doğru diyemeyiz.” açıklamasıyla annelik kilolarını tartışmanın gereksiz olduğunu savundu.

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

“Bebek Ve Annelik Söz Konusu”

Fahriye Evcen’e destek veren isimler arasında Ömür Gedik‘te vardı. Bebek ve annelik söz konusu olduğunda diğer her şeyin önemini yitirdiğini savunan Gedik Fahriye Evcen’in henüz emzirme sürecinde olduğu için aldığı kiloları daha sonra düşünmesi gerektiğini bu davranışıyla eleştiriyi değil alkışı hakkettiğini açıkladı.

Ömür Gedik Kimdir?

Ünlü İsimlerden Fahriye Evcen’e Destek!

Unutmayalım ki hamilelik sürecinde alınan fazla kilolar kadında farklılık gösterir. Bu tamamen kişinin genleri ve metabolizması ilgilidir. Bu konuda Fahriye Evcen‘e destek veren isimler arasında yeni anne olan Bengü ve Nisan ayında ikizlerini dünyaya getiren Pelin Akil‘de vardı. Onur Baştürk’de yazısında Evcen’e büyük haksızlık yapıldığını savundu. Henüz yeni bir projede yer almadığını çizen Evcen’in yeni anne olduğunu ve bu şekilde gündeme gelmesinin son derece çirkin olduğunu dile getiren Onur Baştürk “Eleştiriler acımasız ve empatiden yoksundu maalesef.” açıklamalarına bulundu.

Fahriye Evcen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler