Ana SayfaDedikoduHamile olan Seren Serengil Neden Boşanıyor?

İlgili Postlar

Hamile olan Seren Serengil Neden Boşanıyor?

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunun müjdesini hayranlarıyla paylaşan ünlü sunucu Seren Serengil ve Yaşar İpek’in ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Peki Seren Serengil yeni hamile kalmışken neden bu kararı aldı? Daha öncede hamile kalmıştı ama 6.ayda bebeğini kaybetmisti. Konuya dair tüm Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil Yeniden Hamile

Hamile olan Seren Serengil Neden Boşanıyor?

Geçtiğimiz yıl, Mayıs ayında dillere destan bir törenle şarkıcı Yaşar İpek ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil iddialara göre boşanma kararı aldı.

Seren Serengil Kimdir ?

Uzunca bir dönemdir gebe kalmak için tüp bebek tedavisi gören ve en sonunda olumlu sonuçlanıp hamile kalan Seren Serengil’in evliliğinde karar bulutlar dolaşıyor.

Yaşar İpek kimdir?

Silinmedik Fotoğraf Bırakmadı!..

Fantezi müziğin ünlü seslerinden Yaşar İpek ile geçtiğimiz yıl evlenen Seren Serengil’in bu hafta hamilelik haberleri hemen peşinden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar kafaları iyice karıştırmaya yetti. Ünlü çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardıkları yetmemiş gibi, silinmedik fotoğrafta bırakmadı.

Cemal Süreya Paylaşımı Kafaları Karıştırdı!

Güzel sunucu Seren Serengil’in, ünlü şair Cemal Süreya’nın, “Dünyadaki en güçlü insanlar kimlerdir diye sorsalar; kendi başının çaresine bakmaya öğrenmiş kadınlardır derim” sözünü paylaştı. Serengil’in sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım ise boşanma iddiaları güçlendirdi.

İşte Seren Serengil’in Kafa Karıştıran O Paylaşımı;

Sinir Stresten Uzak Durması Gereken Bir Döneme Girmiş Olmalıydı!

Uzunca bir zamanlık annelik hayalleri kuran ünlü şarkıcı Seren Serengil, en son doktor kontrolünden yaklaşık 2 ay tekerlekli sandalye kullanarak yaşamını sürdürmesi gerektiği açıklamış ve yüksek sesli konuşmanın bile dahil olduğu stresin her türlüsü yasaklanmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler