Ana SayfaKimdirCengiz Semercioğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

Cengiz Semercioğlu hakkında bilinmeyenleri bir araya getirdik. Cengiz Semercioğlu kimdir? Cengiz Semercioğlu kaç yaşında? Cengiz Semercioğlu aslen nereli? Cengiz Semercioğlu hangi burç? Cengiz Semercioğlu biyografisi, kısaca Cengiz Semercioğlu hakkında tüm bilinmesi gerekenler haberimizde.

Cengiz Semercioğlu Kaç Yaşında? Cengiz Semercioğlu Aslen Nereli? Cengiz Semercioğlu Hangi Burç?

Cengiz Semercioğlu 1 Ocak 1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir fakat aslen Tekirdağlı’dır. Şu anda 52 yaşındadır ve oğlak burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünde okumuş ve henüz üniversitede öğrenci iken 1988 yılında gazetecilik yapmaya başlamıştır. 1992 yılında Hürriyet gazetesinde televizyon eleştirileri yazmaya başlamış ve 1998 yılında STAR Haber’de editörlük görevini üstlenmiş ve bir süre de STAR gazetesinde çalışmıştır.
2000-2007 yılları arasında Cine 5 televizyonunda çalışmış ve ‘Başka Yerde Yok’ programını hazırlayıp sunmuştur. Habertürk’te ise yine kendi hazırlayıp sunduğu ‘Full Ekran’ adlı programı yapmıştır. Daha sonraları aynı programına CNN Türk’te devam etmiş ve daha ise sonra STAR TV’ye geçmiş ve en son TV8’de ‘İki Laf Edelim’ programını hazırlayıp sunarken kanal yönetimi tarafından ağustos 2013 tarihinde yeterli reyting alamadığı gerekçesiyle sonlandırılmıştır.
Semercioğlu, çeşitli televizyon kanallarında yapımcılık yapmış ve Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde yazarlık görevini üstlenmiştir.
Semercioğlu, ismi hala unutulmayan “Kurtlar Vadisi” dizisinin 60. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almış ve Gülse Birsel’in kaleme aldığı komedi dizisi “Yalan Dünya”da da konuk oyuncu olarak yer almıştır.
Cengiz Semercioğlu, STAR TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programının sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Programın sunuculuğunu daha önce Seren Serengil, Deniz Akkaya ve Mesut Yar birlikte yapmaktaydı. Fakat sonraları Deniz Akkaya ve Mesut Yar’ın programdan ayrılmalarıyla birlikte 4 Ocak 2017 tarihinden itibaren Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil sunuculuğu paylaşmıştır. Geçtiğimiz yıl STAR TV’nin aldığı kararla birlikte magazin formatına son vermesi nedeniyle program kanal değiştirmiştir ve şu sıralar yayın hayatına yeni giriş yapmış olan Okan Bayülgen’in kurmuş olduğu televizyon kanalı TV100’de “Duymadık Demeyin” adıyla yayına devam etmektedir.
Cenegiz Semercioğlu, 9 Temmuz 2009 tarihinde Sabah Gazetesi Reklam Grup Koordinatörü Berna Bayık ile evlenmiş ve bu birliktelikten 14 Ağustos 2011 tarihinde doğan Pera adında bir kızları vardır.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler