Ana SayfaÜnlülerNorm Ender'in Danla Bilic'le Olay Yaratan Fotoğrafı!

İlgili Postlar

Norm Ender’in Danla Bilic’le Olay Yaratan Fotoğrafı!

“Mekanın Sahibi” isimli parçayla Rap dünyasına yankı uyandıran bir dönüş yapan Norm Ender son dönemlerde adından sıklıkla bahsettiren isimler arasında yer alıyor. Diss parçasıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Ender, Demet Akalın’la da tatlı sert bir tartışma içerisine girmişti ki, Ender’in Danla Bilic’le olan fotoğrafının sosyal medyada yayılması gündeme bomba gibi düştü. İşte Norm Ender’in Danla Bilic’le olay yaratan fotoğrafı;

Amerikan Özentiliğini Eleştirdi

“Mekanın Sahibi” şarkısında yeni nesil Rap’çilerin Amerikan Rap’ine özendiklerini ve Türkçe’ye kopyala yapıştır olarak taşıdıklarını dile getiren Norm Ender, şarkıyı yayınlama amacının kulak çekmek amacıyla olduğu yönünde bir açıklama yapmıştı.

Norm Ender Seneler Önce Katıldığı Yarışmayı Neden Terk Etti?

Demet Akalın’la Sular Durulmadı

Birkaç hafta öncesinde Demet Akalın ve Norm Ender arasında alevlenen alaycı tartışma git gide ciddiyet kazanıyor. Akalın’ın adımı kullanmışsın mesajından sonra konserde “Kezban” şarkısını söylemeden önce şarkıdaki önemli isme dikkat çeken Ender “Dünyanın en büyük 3. müzisyeni, Beethoven, Mozart, Demet Akalın” göndermesiyle polemiğin bir parçası haline gelmiş ve tepkileri üzerine toplamıştı.

Norm Ender Kimdir?

Norm Ender’in Danla Bilic’le Olay Yaratan Fotoğrafı!

Son dönemlerde eleştirileriyle epey gündemde olan Norm Ender’in, Danla Bilic‘le arkadaş olduğu öğrenildi. İkilinin yan yana olan fotoğrafının sosyal medyada hızla yayılmasının ardından sevenleri Ender’e tepki gösterdi. YouTube içerik üreticisi olan Danla Bilic, Berkcan Güven ve Ben Fero ile arkadaş olması ve Bilic’in Norm Ender’in eleştirdiği kültürün bir parçası olması nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Danla Bilic Kimdir?

Norm Ender'in Danla Bilic'le Olay Yaratan Fotoğrafı!
Norm Ender’in Danla Bilic’le Olay Yaratan Fotoğrafı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler