Ana SayfaKimdirNorm Ender Kimdir?

İlgili Postlar

Norm Ender Kimdir?

Norm Ender Kimdir? Türk rap dünyasında eski bir soluk olmasına rağmen rap piyasasını sallayan her şarkısı ile dillere dolanan Norm Ender  Kaç Yaşında? Norm Ender Aslen Nereli? Norm Ender Hangi Burç? Norm Ender’in gerçek adı ne? Norm Ender biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Norm Ender Kaç Yaşında? Norm Ender Aslen Nereli? Norm Ender Hangi Burç?

Norm Ender takma adıyla bildiğimiz Ender Eroğlu 25 mart 1985 tarihinde İzmir’ de dünyaya gelmiş koç burcu olan Türk Rap müzik sanatçısıdır.

koç burcu olan ünlüler

Norm Ender Kimdir?

Ender Eroğlu olarak kayıtlara geçen ünlü rap sanatçısı 25 mart 1985 tarihide İzmir’e dünyaya gelmiş, herkesin gençliğinde yaptığı o kavgacı ruhuyla eğitim hayatını zorlaştırmış ve lisede eğitimine son vermiştir. Yazdığı rap şarkı sözleriyle etrafından çok ilgi toplamış ve arkadaşlarının da desteği ile 2001 yılında rap yapmaya başlamıştır. 2004 yılında ise bir televizyon kanalında düzenlenen müzik yarışmasına katılarak tanına bilirliğini bir adım daha yukarıya taşımaya çalışmıştır. Kendi memleketi olan İzmir’ de birçok mekanda rap söyleyen sanatçı aslında 2004 de gittiği müzik yarışmasına prodüksiyon tarafında programa fon müziği yapması için çağırılmıştı. Fakat programda pop müzik söylenmesi istenince ortalık karışmış kavga ederek programdan ayrılmıştır. Aslında Norm Ender’in diss atmaya ne kadar hevesli olduğu buradan da belli olduğu gibi programdan ayrıldıktan sonra kanala ve oluşuma bir tepki olarak  ‘Rap Dersi’ olarak hazırladığı parçayı yayınlamıştır

izmirli ünlüler

2010 yılında hazırladığı ‘İçinde Patlar’ solo rap albümüyle ve içinde bulunan ‘Çıktık Yine Yollara’ şarkısına klip çekmiştir.

Yoluna tek olarak  devam etmeye karar veren Ender artık Norm Ender lakabını kullanmaya başlamıştır. Norm Ender olarak bilindikten sonra ve Eksik Etek şarkısında ki bulunan küfürler sayesinde sosyal medyada çok fazla etki yaratmış ve bu sayede ismini duyurmuştur. 1 gün içerisinde 2.5 milyon eksik etek şarkısı dinlenerek 1 ay içerisinde de 40 milyon dinlenerek 2012 de müzik platformlarında en çok dinlenen şarkı olarak 17. sıradan giriş yapmıştır. Şimdilerde ise Mekanın Sahibi adlı şarkı ile piyasaya kesin dönüş yapan Norm Ender bir çok rap sanatçısına karşı meydan okumaya hazır durumda.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler