Ana SayfaÜnlülerElanur'un Klibindeki Şaşırtan Detay!

İlgili Postlar

Elanur’un Klibindeki Şaşırtan Detay!

Bildiğiz gibi Twitch yayıncısı Elanur Pat dün ilk şarkıcı olan “Bela”yı yayınladı. Dinleyicisinden yoğun bir ilgi gören Elanur’un klibindeki şaşırtan detay kaçmadı. Şarkı sözlerinin yanı sıra klibiyle de bir çok ünlü isme de göndermeler barındırıyor. İşte Elanur’un şarkısının ve klibinin içerdiği göndermeler;

1 Günde 1 Milyonu Geçti

Sevilen Twitch yayıncsı Elanur Pat dün merakla beklenen şarkısı “Bela”yı yayınladı. Bir süredir fenomenlerinde sosyal medya hesabından paylaşarak duyurduğu şarkı yayınlandığı günden büyük bir ilgiyle karşılaştı. Elanur Pat ilk şarkısında 24 saat dolmadan 1 milyonun üzerinde izlenme aldı.

Twitch Yayıncısı Elanur Pat Şarkı Çıkartıyor!

Elanur Pat’tan Twitch Göndermesi

Twitch yayıncısı olan Elanur yeni şarkısında birçok yayıncıya göndermelerde bulundu.

“Açarsın oranı buranı
Kimsenin umurunda olmadı
Prim peşindesin koş
Yetişmek epey zaman alır”

Sözleriyle Twitch platformundaki birçok kadın yayıncıyı Eleştiren Elanur’un bu sözleri en çok Lylo’ya gibi duruyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Lylo uygunsuz içeriklerinin ortaya çıkmasıyla gündeme gelmiş ve ardından Twitch’te en yüksek izlenme alan yayıncı olmuştu. Bu nedenle şarkının bu dörtlüğünde yer alan göndermelerin Lylo’ya olduğu iddia ediliyor.

Elanur’un Klibindeki Şaşırtan Detay!

Kendine özgü sözleriyle renkli bir şarkı çıkaran Elanur Pat şarkı sözlerinin yanı sıra klibiyle de birçok isme gönderme yapmış gibi duruyor. Bu isimlerin başında ise Reynmen geliyor. Elanur’un klibindeki plakalardan birinde “Ela” diğerinde “Nur” yazması geçtiğimiz aylarda “Ela” şarkısıyla dinlenme rekolarları kıran Reynmen’e bir gönderme olarak değerlendirildi.

Elanur Pat Kimdir?

Elanur'un Klibindeki Şaşırtan Detay!
Elanur’un Klibindeki Şaşırtan Detay!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler