Ana SayfaKimdirElanur Pat (RunalexX) Kimdir?

İlgili Postlar

Elanur Pat (RunalexX) Kimdir?

Elanur Pat (RunalexX) Kimdir? Elanur Pat Kimdir? Elanur Pat Kaç Yaşında? Elanur Aslen Nereli? Elanur Pat Hangi Burç? Elanur Pat hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler detaylar haberimizde…

Elanur Pat Kimdir? Elanur Pat Kaç Yaşında? Elanur Aslen Nereli? Elanur Pat Hangi Burç?

30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 19 yaşında olan Elanur Pat, aslen Ordu’ludur ve oğlak burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Elanur Pat Kimdir?

Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi olan Elanur Pat, Yazılım Mühendisliğine devam etmek istiyor.

Twitch platformunda RunalexX adlı kanalında yayıncılık yapmaktadır. Yayıncılık yapmadan önce WEB Developer ve Grafik Tasarım işiyle uğraşan Elanur Pat, şu anda odağını yayıncılığa çevirmiş durumda. Yayıncılığa mesleği olarak saymayan Pat, bu işi zevk için yaptığını ve eğer ilerlerse işlerin değişebileceğini dile getirmiştir.

19 Kasım 2018 tarihinde yayıncılık yapmaya başlamıştır. Arkadaşlarıyla sürekli oyun oynayan birisi olduğunu ve arkadaşlarının desteği ve gazıyla yayıncılık yapmaya başladığını dile getirmiştir.

Oyunlarla ilişkisi erkek kardeşi sayesinde başlayan Elanur Pat, ilk olarak Counter Strike 1.6 ve GTA San Andreas oyunlarını oynadığını belirtmiştir. Uzun bir aradan sonra CS:GO oynamaya başlayarak konsol oyunlara olan ilgisini devam ettirmektedir.

En sevdiği oyun tarzının FPS oyunlar olduğunu ve özellikle CS:GO oynadığını ve bunun çok fazla oyun oynamadığını belirtmiştir.

Twitch’te en çok keyif aldığı yayıncıların ise Elraenn, Rauf Baba, Wtcnn olduğunu belirten Elanur, aynı zamanda Öykü Berkan, Ayda Kutay Asya Burcum , Mira İpek, Öznur Garip, Rızacan Durmuş, Furkan Yaman, Ruhi Çenet, Orkun Işıtmak, Talha Enes, Tuna İpek, Kim Bu Reyhan  İrem Yaren Ercan Beste Köse ve daha bir çok sosyal medya fenomeniyle de arkadaştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler