Ana SayfaKimdirTaner Tolga Tarlacı Kimdir?

İlgili Postlar

Taner Tolga Tarlacı Kimdir?

“Survivor” yarışmasının yarışmacısı olan Taner Tolga Tarlacı, kimdir? Taner Tolga Tarlacı kaç yaşında? Taner Tolga Tarlacı katıldığı yarışmalar? Taner Tolga Tarlacı aslen nereli? Taner Tolga Tarlacı hangi burç? Taner Tolga Tarlacı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Taner Tolga Tarlacı Kaç Yaşında? Taner Tolga Tarlacı Aslen Nereli? Taner Tolga Tarlacı Hangi Burç?

Taner Tolga Tarlacı, 2 Eylül 1994 senesinde, Almanya’nın Hamburg ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Kayserili olan Taner Tolga Tarlacı, Başak burcudur.

Taner Tolga Tarlacı Kimdir?

Taner Tolga Tarlacı 8 yaşına kadar Almanya’da eğitim görmüştür. Annesi hemşire olan Taner Tolga Tarlacı, 8 yaşından sonra ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönerek Mersin’e yerleşmiştir. Ortaokul ve lise öğrenimini Mersin’de tamamlayan Taner Tolga Tarlacı, “Girne Amerikan Üniversitesinde Halkla İlişkiler Bölümü”nü kazanarak Kıbrıs’a yerleşmiştir.

Taner Tolga Tarlacı 2007 senesinde Kıbrıs’ta düzenlenen erkek güzellik yarışmasında üçüncü seçilmiştir. 2010 senesinde “Yetenek Sizsiniz” yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı ilk turda elenmiştir. 2011 senesinde ise “Survior” seçmelerine katılan Taner Tolga Tarlacı, yarışmacı olarak Domik’e gitmiş ve enerjisiyle kısa sürede bir hayran kitlesi toplamıştır.

Taner Tolga Tarlacı Katıldığı Yarışmalar

  • 2010 – Yetenek Sizsiniz
  • 2011 – Survivor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler