Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Son Açıklaması!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Son Açıklaması!

Son dönemlerde özel hayatı ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündemde olan Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün Türkiye’ye döndü. Kızıyla Bebek’de görüntülenen Subaşı kendisi hakkında sorulan soruları yanıtladı. Kısa yanıtlar vermeyi tercih eden Şeyma Subaşı’nın son açıklaması gündeme damgasını vurdu. İşte Subaşı’ya yöneltilen o soru;

Türkiye’yi Unuttu!

Bir süredir dünyaca ünlü Dj Guido Senia ile bir aşk yaşayan Şeyma Subaşı, ilişkisinin başlangıcında sık sık yurt dışına çıkıyordu. Son dönemlerde ise neredeyse Türkiye’ye gelmez oldu. Geçtiğimiz aylarda kitabı yayınlanan Subaşı sadece imza günleri ve işlerini halletmek için Türkiye’ye gelmeye başladı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda kızıyla olan zamanlarını da yurt dışında değerlendirmesi gözlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı’nın Mesleği Nedir?

Şeyma Subaşı’dan Hamilelik Sessizliği…

Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşıyla katıldığı bir davette poz veren Şeyma Subaşı herkesi şaşkına çevirdi. Sarı parlak bir elbise giymeyi tercih eden Subaşı’nın göbeğindeki şişlik gözler kaçmadı ve hamilelik iddialarını da beraberinde getirdi. Konuyla ilgili olarak Subaşı’nın henüz bir açıklama yapmayarak sosyal medya hesabını da gizlemesi iddiaları iyice güçlendirdi.

Şeyma Subaşı’nın Son Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye kısa süreli bir dönüş yapan Şeyma Subaşı dün gündüz saatlerinde kızı Melisa ile birlikte Bebek’de görüntülendi. Kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Subaşı, çok konuşlan kitabı hakkında sorular almaktan da kaçamadı. Kitabın ikincisi olup olmayacağı sorulduğunda ise Şeyma Subaşı’dan “İlk ve sondu.” açıklaması geldi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler