Ana SayfaDedikoduNorm Ender Seneler Önce Katıldığı Yarışmayı Neden Terk Etti?

İlgili Postlar

Norm Ender Seneler Önce Katıldığı Yarışmayı Neden Terk Etti?

Son dönemlerde Demet Akalın’la yaşadığı gerginlikle gündemde olan Norm Ender’in seneler önce bir yarışma programına katıldığı öğrenildi. Kendisine gelen bir istek doğrultusunda yarışmadan geri çekildiği bilinen Norm Ender seneler önce katıldığı yarışmayı neden terk etti? Detaylar haberimizde;

Demet Akalın’dan Norm Ender’e Olay Gönderme

Bildiğiz gibi Norm Ender, Ben Fero’nun klibinde Demet Akalın’ın yer almasının herhangi bir faydası olmadığını dile getirerek popçuların Rap dünyasında olan başarıdan kendi paylarını almaya çalıştıklarını dile getirmişti. Tabi ki bu yoruma Demet Akalın’dan da yanıt gecikmedi. Norm Ender’in “Kezban” şarkısının sözlerini sosyal medyada paylaşarak yanıt veren Akalın “Norm’cuğumm sende benim adımı kullanmışsın” göndermesiyle Norm Ender’le dalga geçmişti.

Norm Ender’e “Bebeleri Pistten Alalım” Dedirten Nedenler…

Tartışma Kızışıyor!

Norm Ender ve Demet Akalın arasında yaşanan tatlı sert çekişme günden güne kızışıyor. Kendisiyle dalga geçen Akalın’a Norm Ender’in de yanıtı alaycı ve sert oldu. Geçtiğimiz gün konser veren Norm Ender sahne “Kezban” şarkısını seslendirmeden önce şarkıda özel bir ismin geçtiğine vurgu yaparak “Dünyanın en büyük 3. müzisyeni, Beethoven, Mozart, Demet Akalın” dedi.

Demet Akalın Kimdir?

Norm Ender Seneler Önce Katıldığı Yarışmayı Neden Terk Etti?

Norm Ender 2004 senesinde ATV ekranlarında yayınlanan “Akademi Türkiye” yarışmasına katılmış. Yarışmanın seçmelerinde finale kalmayı başaran Ender, jüri üyesi Meral Okay ve Pelin Akad’ın kendisinden Pop şarkı söylemesini istemesi üzerine bu teklifi reddeden Ender, karşı olduğu kültürün parçalarını seslendirmeyi kabul etmeyerek yarışmadan ayrılmış.

Norm Ender Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler