Ana SayfaDizilerMucize Doktor 2. Tanıtımı Yayınlandı! Bu Dizi Bağımlılık Yapacak!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 2. Tanıtımı Yayınlandı! Bu Dizi Bağımlılık Yapacak!

Eylül ayında yayın hayatına Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Mucize Doktor dizisinin ilk tanıtımından sonra ikinci tanıtımı da yayınlandı. Büyük bir izleyici kitleyici yakalayacağı beklenen Mucize Doktor dizisinin yapımcılığını MF yapım üstleniyor. Senaryosunu ise Pınar Bulut ile Onur Koralp yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan yer alıyor. Mucize Doktor 2. tanıtımı izle..

Onur Tuna Kimdir?

Mucize Doktor 2. Tanıtımı Yayınlandı!

Eylül ayı içerisinde yayın hayatına başlayacak olan ve büyük ses getirecek diziler arasında yerini alması beklenen dizide, Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat AygenSinem ÜnsalÖzge ÖzderHazal TüresanBihter DinçelFırat AltunmeşeHayal KöseoğluKorhan Herduran ve Reha Özcan gibi ünlü isimler yer alıyor. Hastanede geçecek olan dizinin çekimlerine başlandı ve ilk tanıtımından sonra ikinci tanıtımı da yayanlandı. Fox Tv’de  yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin hangi gün yayınlanacağı bilgisi henüz gelmedi.

İşte Mucize Doktor dizisi 2. tanıtım videosu…

Mucize Doktor dizisi, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi konumunda yer alacak. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi, dünyaca ünlü The Good Doctor dizisinden uyarlanmıştır. Son dönemin en çok dikkat çeken genç oyuncularından Taner Ölmez’in başrolünde oynadığı dizide, Yasak Elma’dan ayrılan yakışıklı oyuncu Onur Tuna da yer alıyor.

Mucize Doktor dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı ve büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı. Önümüzdeki sezon büyük ses getirecek diziler arasında yerini alacağı tahmin edilen dizinin yeni görüntüleri de yayınlandı. Dizinin fragmanlarından sonra izleyiciler dizinin yayınlanacağı günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinden ayrılan Onur Tuna hayranları dizi için olumlu yorumda bulundular.

Bağımlılık yapacağı düşünülen Mucize Doktor dizisinde Onur Tuna, Ferman karakterini canlandıracak. Onur Tuna’nın hayranları Ferman karakterinden şimdiden çok etkilendiklerini belirttiler. Dizide genç oyunculardan Taner Ölmez ise, canlandırdığı karakterde, zorluklar içinde bir çocukluk geçirdikten sonra abisinin dediği gibi, üstün hafızası ve zekası sayesinde büyük bir doktor olup hastalarını mucizevi bir şekilde iyileştirerek kendisini fark ettiriyor.

Mucize Doktor yakında Fox Tv ekranlarında!

Onur Tuna Mucize Doktor Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler