Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 11. Bölüm Yeni Fragmanı İzle! Hande'nin Tehdidiyle Suna Çaresiz!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm Yeni Fragmanı İzle! Hande’nin Tehdidiyle Suna Çaresiz!

Yayınlandığı günden beri büyük beğeniyle izlenen Benim Tatlı Yalanım dizisinin 11. yeni bölümü 29 Ağustos perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Nejat Suna’nın çocukluk arkadaşı Tolga’dan onu kıskanır. Hande ise Suna’nın kimliğini öğrenir ama tadını çıkarmak için bekler. Dizinin yeni bölümünde, Nejat Suna’nın kendisinden ve Kayra’dan uzaklaşmasına anlam veremez. Hande’nin tehdidiyle Suna çaresiz kalır ve onlardan uzaklaşır.

Perşembe Dizileri 2019

Hande’nin Tehdidiyle Suna Çaresiz!

Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna, evinden çıktığında Hande önüne geçer ve onun aslında Aylin değil Suna olduğunu anladığını söyler. Bu bildiklerini babasına anlatmakla tehdit ederek Nejat’dan ve Kayra’dan uzaklaşmasını söyler. Kayra ve Nejat, Suna’ya süpriz bir doğum günü hazırlarlar ama sonunda Suna, Hande’nin istediği gibi Nejat’la konuşur.

İşte Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm yeni fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket Pervin’le konuşurken fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Saniye, Rafet ve Suna’nın ertesi gün haberleri olur ve hastaneye koşarlar. Nejat, Suna’ya babasının yanında olmasını ister. Kayra’yı da arkadaşlarıyla geziye gönderir. Ev her gün Şevket beye geçmiş olsun için gelen dostlarıyla dolar taşar. Şevket’in ve Pervin’in ortak arkadaşı Enise çıkar gelir. Üst Teymen olan yeğeni Tolga’nın geldiği haberini verir. Saniye akşama yemek hazırlayıp Tolga’yı da çağırır.

Nejat, Şevket beyi görmek için Suna’ların evine gittiğinde yemeğe kalır ve Tolga’nın Suna’nın çocukluk aşkı olduğunu öğrenir. Tolga’nın da Suna’ya karşı yakın tavırlarından rahatsız olmaya başlar. Bu arada Hande, Aylin’in aslında Suna olduğunu öğrenir hatta Şevket beyi görmek için evlerine gider. Çocuklar Enise ile babalarının yakınlaşması için bir yemek düzenlerler. Ama enise Pervin’le Şeket’i buluşturup geçmişin hesabını görmelerini ister.

Tolga, Suna’yı görmek için Nejat’ın evine gittiğinde, Kayra’nın Suna’ya anne dediğini duyar ve Suna, gerçekleri ona anlatmak zorunda kalır. O sırada Hande gelince Suna’nın sevgilisi olarak kendisini tanıtır. Tolga, Suna’yı eğlenmeye götürecekken Hande ile Nejat’ta onlarla birlikte gelir. Nejat, Suna’nın Tolga ile yakınlaşmasından rahatsızlık duyar. Suna, sabah işe gitmek için evden çıktığında karşısında Hande’yi bulur. Hande, elindeki kimliği göstererek ona Suna d iye hitap eder.

Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm İlk Sahne İzle! Suna Neden Nejat’tan Uzaklaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler