Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 54. bölüm 2. Fragmanı Geldi! Nefes İle Tahir Kendi...

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 54. bölüm 2. Fragmanı Geldi! Nefes İle Tahir Kendi Masallarını Yazacak!

Atv ekranlarında yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezon bölümleriyle bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 54. yeni bölümü 4 Eylül çarşamba günü izleyicileriyle buluşacak. Sen Anlat Karadeniz 54. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Nefes ile Tahir kendi masallarını yazacak. Detaylar haberinizde…

Çarşamba Dizileri 2019

Nefes İle Tahir Kendi Masallarını Yazacak!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin merakla beklenen yeni sezon 54. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Nefes ile Tahir kendi masalları yazacak.

İşte Sen Anlat Karadeniz 54. bölüm 2. fragmanı…

 

https://twitter.com/i/status/1165287135282434050

SEN ANLAT KARADENİZ 53. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Nefes, şiddet gören kadınlara güç vermek için radyo yayınına başlar. Bu hamle Melek’e umut olur. Genco, Melek’i alıp köyde bir eve kapatır. Hazan, Nefes ve Tahir Melek’i arıyorlar ama bulamazlar. Genco, kızını cezalandırmak için bunu yaptığını söylerken, Melek gözünü karartarak Genco  gelmeden önce eve benzin döker. Genco, kokuyu fark edip onun böyle bir şey yapamayacağını düşünerek Melek’e, annesini akıl hastanesine kapatacağını ve Hazan’ı öldüreceğini söyler.

Melek. bunları yapabileceğini bildiği için onun ölmesini ister ve elindeki kibriti yakar. Genco, kaçmaya çalışırken kafasına vurur. Nefes, Tahir ve Hazan oraya vardıklarında evin alevler içinde yandığını görürler. Melek’i kurtarmak için Hazan ve Tahir alevlerin içine dalıp Melek’i dışarı çıkarmayı başarırlar. Genco da ölmekten kurtulur. Nefes, Melek’e kendisine her şeyi anlatabileceğini söyler. Melek kendisini anladığını bilir ve kalbi Nefes’in sevgisiyle dolar.

Genco, onların durumundan rahatsız olur ve Nefes’i öldürmek ister. Genco, Nefes’ten kurtulmak için onu kaçırır ve onu bir depoya götürür. Nefes, silahlı Genco’dan çok korkar. Genco, onun bebeğinin canını da tehlikeye atmış olur. Nefes karnını tutarak acı içinde bağırmaya başlar. Ama Genco, onun haykırışlarına aldırmaz. Tahir, Nefes’in kaçırıldığı haberini alınca deliye döner. Tüm ev halkını ayağa kaldırır. Bu arada evi telefonla arayan doktor, Nefes’in hayati tehlikesi olduğunu, dış gebelik söz konusu olduğunu söyler. Asiye ise bu haberle şok olur.

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Yeni Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler