Ana SayfaDedikoduGönül Yazar'ın Aşk Yaşadığı Genç Yönetmen Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Gönül Yazar’ın Aşk Yaşadığı Genç Yönetmen Ortaya Çıktı

Türkiye^nin taş bebek lakablı ünlü ses sanatçısı Gönül Yazar, Bir kaç hafta önce katıldığı canlı yayında sunucunun sorusuna aşk ilanı ile cevap vererek bir ilişkisi olduğunu açıklamıştı. Gönül Yazar’a 10 yaşından beri aşık olan genç yönetmen ortaya çıktı.. Detaylar Haberimizde..

Gönül Yazar Aşkını İlan Etti!

Gönül Yazar, Hangi Genç Yönetmenle Aşk Yaşıyor?

Güçlü ses Gönül Yazar’ın bir süredir aşk aşadığı kişi Beyaz Show’un yönetmen koltuğunda oturan Rüzgar Mağden olduğu ortaya çıktı.

Gönül Yazar kimdir?

Gönül Yazar : “10 yaşından Beri Bana Aşıkmış”

Kanal D televizyonunda ekranlarında sevilerel izlenen Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt’ın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programı canlı yayınına telefonla konuk olan Ünlü sanatçı Gönül Yazar, yepyeni aşkı hakkında şöyle konuştu; “Biz Number One’ın 10’uncu yıl gecesinde tanışmıştık. Ama ben onun bana vurgun olduğunu benim de ona vurulacağımı bilemezdim ki. Oradan rastlaştık konuştuk da ama birbirimizi kaybettik. 10 yaşında Metin Oktay’la benim filmimi seyretmiş ve bana aşık olmuş. Büyürsem ben bu kadınla evleneceğim demiş. İkimizde evlenmeyi düşünmüyoruz. Biz ikimiz birbirimizi çok seviyoruz ne ben ondan başkasına bakmam ne de o bakmaz. Biz bu yolda yürümeye karar verdik. Bana inanın……..” sözleriyle açıklamalarına devam etti…..

Gönül Yazar: “Rüzgar’a Güvendiğim Kadar Hiç Kimseye Güvenmedim.”

…….Erkek tabii ki de benden genç ben 83 yaşında değilim. İnternette benim bir sürü doğum günüm var. Onun da anne ve babası rahmetli benim de rahmetli. Kızım bir buçuk iki aydır bana telefon açmadı birbirimizle konuşmadık Göcek’teydi Amerika’ya gitti. Hayatta hiç kimseye Rüzgar’a güvendiğim kadar güvenmedim. O 51 yaşında yarım asrı devirmiş. Benim bir kabahatim var o da ondan daha büyük olmak.”

“Rüzgar’ın Eski Eşi İyi Biri, Hatta Beni Çaya Çağırdı”

Sözlerine devam eden Taş Bebek Gönül Yazar, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarına devam etti;

……Ben Zerrin Özer için ‘Allah’ım bu kadını bu adamdan kurtar’ diye ağlamıştım. İlk günler ‘siz’ diye konuşabildik. Sonrasında da ‘sen’ diye konuştuk. Şimdi de birbirimize ‘Sevgilim’ diyoruz, o bana ‘Gönülüm’ diyor. Ben ona ‘Sen erkeksin olan bana olacak’ dedim oda ‘Ben sana gelecek her lafı sırtlanırım’ dedi. Rüzgar bir evlilik yapmış boşanmış o kadın şu an evli çok da iyi biri hatta beni evine çaya çağırdı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler