Ana SayfaDizilerKuzgun Dizisine Onur Saylak'tan Sonra 2 Süpriz Oyuncu Daha Katıldı!

İlgili Postlar

Kuzgun Dizisine Onur Saylak’tan Sonra 2 Süpriz Oyuncu Daha Katıldı!

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve çarşamba günleri izleyicileri ekranlara kilitleyen dizisi Kuzgun, 16. son bölümüyle sezon finali yaparak veda etmişti. Dizi 17. bölümüyle Eylül ayı ortalarında ekranlara gelmesi bekleniyor. Diziye, Çarpışma dizisinin Veli karakterini canlandıran Onur Saylak  dahil olmuştu. Kuzgun dizisine Onur Saylak’dan sonra 2 süpriz oyuncu daha katıldı.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Dizisine 2 Süpriz Oyuncu Daha Katıldı!

Büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran Kuzgun dizisi yeni sezona bomba oyuncu transferleriyle daha güçlü geliyor. Onur Saylak’ın diziye dahil olmasından sonra Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal da katıldı. Dizinin oyuncu kadrosuna bu üç oyuncunun dahil olmasıyla konu hayli ilginçleşecek. İzleyicileri bu sezon büyük süprizler bekliyor. Kuzgun, babasının yaşadığını öğrenmişti. Yeni sezonda Kuzgun babasını bulacak mı? Behram öldü mü? merak edilen bu sorular çok yakında cevap bulacak.

KUZGUN 16. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Kuzgun, kendisine gelen mesajla annesinin kapatıldığı yeri bulur. Konteynırın kapısının açıldığında annesinin öleceğini bilen Kuzgun, zamanla yarışır ve konteynıra delik açtırarak bir saniye kala annesini ölümden kurtarır. Annesini kaçıran kişinin Ali olduğunu öğrenip Ali’nin peşine düşer. Kuzgun, Ali’yi  bulunca iki elini de silahla vurur. Yaralı Ali, Meryem’i Behram’ın dediği yere bıraktığını kendisinin hiç bir şey yapmadığını söyler. Kuzgun, tüm olanların Behram’ın oyunu olduğunu anlar. Behram, Kuzgun’u arayarak getirdiği bardaktaki parmak izlerinin babasına ait olduğunu söyler. Kuzgun artık babasının yaşadığından emin olmuştur.

Dila, Ferman’la konuşup ona Behram’ı vereceğini, Behram’la da konuşup ona Ferman’ı vereceğini söyleyip Behram’dan intikamını almak ister. Behram, iş hanının çatısında Ferman’ın gelmesini beklerken, Dila, tek başına Behram’ın karşısına çıkarak ona silahını doğrultur. Kuzgun’da Behram’ı öldürmek için oraya gider. Orada Dila’ya silahını doğrultarak silahını indirmesini ister. Behram, Kuzgun’un kendisini kurtardığı iyi sevinir ve ona ‘aferin’ der. Kuzgun, Behram’a iki el ateş eder ve Behram yere yığılır. Dila ise silahını alarak göğsüne dayar. Kuzgun, onu çok sevdiğini söyleyip yapmaması için yalvarır ama Dila silahını ateşler.

Kuzgun Dizisine Çarpışma Dizisinden Bomba Transfer!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler