Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Yeni Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı! Nedim'in Dönüşü Muhteşem Oluyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Yeni Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı! Nedim’in Dönüşü Muhteşem Oluyor!

Kanal D ekranlarında 1 Nisan 2019 pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Zalim İstanbul, büyük bir izlenme rekoruyla ilk sezonunu tamamlamıştı. Usta oyuncu kadrosuyla ve ilginç hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı. Eylül ayı içinde yeni bölümlerine başlayacak olan dizinin fragmanında Nedim’le Cemre dönüyor. Nedim’in dönüşü muhteşem oluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim’in Dönüşü Muhteşem Oluyor!

Zalim İstanbul dizisinin büyük bir merakla beklenen 2. sezon ilk fragmanı saatler önce yayınlandı. Fragmanda, çok güzel giyimli birisi eve dönüyor. Agah şaşkınlık içinde ona bakıyor ve arkasında Cemre beliriyor. Fragmanda yüzü görülmeyen kişinin Nedim olduğu anlaşılıyor. Cemre, onu uzaklara götürüp iyileştirip amcasının ve kendisine kötülük yapan yengesinin karşısına çıkarıyor.

İşte Zalim İstanbul yeni sezon fragmanı…

https://youtu.be/w3IW0G1Y3ao

 

ZALİM İSTANBUL 9. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Seher, kızının hamile olduğunu hastanede öğrenir. Agah, onun için Şeniz’in onları apar topar evlendirdiğini söyler. Cemre, Ceren’e çocuğun babasının kim olduğunu sorduğunda ise Seher kızına nasıl böyle bir şeyi yakıştırdığı için Cemre’ye tokat atar. Bu arada Cenk, Ceren’in karnındaki bebeğin babası olduğunu öğrenir.

Ceren, hastaneden çıkarılıp eve döndüğünde, kendisini ablasının kendisini aşağılaması yüzünden bıçakladığını söyler. Bunu hem ablasını Cenk’ten kıskandığı için, hem de Şeniz istediği için söyler. Şeniz, bir an önce Cemre’den kurtulmak istiyor. Nedim’in iyileşmesini istemiyor. Nedim iyileşirse çocukken babasıyla Şeniz’i yatak odasında birlikte gördüğünü söylemesinden korkuyor. Şeniz ise Agah’ı yıllar önce abisi ile aldattığının görgü şahidi Nedim’in iyileşmesini istemez.

Agah,  Nedim’in odasına büyük bir yatak alır. Ceren’in bu hoşuna gitmez ve Nedim’i sandalyesine bileklerinden bağlar. Cemre telefonu olmadığı için babaannesinin telefonundan Yonca’yı arar. Yonca, tahlil sonuçlarını bildirmek için aradığında Cemre telefonu açar ve Şeniz’de yanındadır. Konuyu biliyormuş gibi davranır ve Yonca, iğnenin içinde yabancı madde bulduğunu söyler. Şeniz, Yonca’yı korkutarak eve getirir ve Agah’da Cemre’yi çağırır. Yonca, Cemre’nin kendisinden tahlil sonuçlarıyla oynamasını istediği yalanını söyler.

Agah Cemre’yi evden kovar ve bir daha Nedim’in yanına yaklaştırmaz. Cemre’yi bir odaya hapis ederler. Babaanne Ceren için düğün ister. Düğün günü Cemre, bir yolunu bulur ve Nedim’in yanına gider. Ama bileklerindeki yaraları görünce onu orada bırakmak istemez. Cemre, Nedim’i evden kaçırmayı başarır. Bu arada Cenk, düğünde mikrofonu alıp bir açıklama yapacağını söyler.

Zalim İstanbul Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler