Ana SayfaÜnlülerMeltem Erensoylu Ferdi Tayfur'a Teşekkür Etti

İlgili Postlar

Meltem Erensoylu Ferdi Tayfur’a Teşekkür Etti

6 ay önce “Hey Ya” şarkısıyla çıkış yapan Meltem Erensoylu kısa süre içinde müzik listelerine hızla dahil olarak geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. Klibiyle de çok sevilen parça YouTube’da 1 milyon izlenmeyi geçti. Aldığı olumlu tepkilerden mutlu olduğunu dile getiren Meltem Erensoylu Ferdi Tayfur’a teşekkür etti.

“Hey Ya” Çok Sevildi

Yurt dışında Cameron Cartio feat Khaled’in seslendirdiği ‘Henna’ şarkısının Türkçe versiyonuyla dinleyicisinin karşısına çıkan Meltem Erensoylu çok sevildi. Sesi ve yorumuyla ön plana çıkan başarılı şarkıcının, şarkının Türkçe versiyonunu başarılı bir şekilde yorumlaması sevenlerinden övgüyü de beraberinde getirdi.

Meltem Erensoylu “Çağla’nın Tacı Bana Uğur Getirsin”

Türkiye’nin Amozon Kadını!

Cameron Cartio feat Khaled’in dünya listelerine giren “Henna” şarkısının “Hey Ya” isimli Türkçe adaptasyonu ile aynı başarıyı Türkiye’de elde eden Meltem Erensoylu, şarkısının çıkış yaptığı ilk haftalarda bile radyolarda “En Çok Çalınanlar” listesinde ilk 20’ye girmeyi başarmıştı. Bundan kısa bir süre sonra “En Çok Çalınanlar” listesinde 11. sıraya yükselen Meltem Erensoylu “Amozon Kadını” konseptli fotoğraflarıyla da çok sevildi.

Meltem Erensoylu Kimdir?

Meltem Erensoylu Ferdi Tayfur’a Teşekkür Etti

“Hey Ya” parçasıyla yükselişine hız kesmeden devam eden Meltem Erensoylu Temmuz ayının resmi telifmetre verilerine göre radyoların “En Çok Çalınanlar” listesinde 2. sıraya yükseldi. Türk müziğinde en çok çalınan başarılı isimleri takip eden Meltem Erensoylu’nun başarısı ise sevenlerini gururlandırdı. Günden güne artan başarısı karşısında mutlu olan Meltem Erensoylu 10 sene önce kendisini ilk kez keşfederek albüm yapmasına yardımcı olan Ferdi Tayfur’a da teşekkürlerini sundu. İlerleyen dönemlerde sevenlerinin karşısında bir Ferdi Tayfur şarkısının coverıyla çıkacağının ip ucunu veren Meltem Erensoylu en büyük hayalinin Ferdi Tayfur ile düet yapmak odluğunu dile getirdi.

Ferdi Tayfur Kimdir?

Temmuz Ayı Telifmetre Verileri
Temmuz Ayı Telifmetre Verileri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler