Ana SayfaKültür ve SanatMüzikLider Şahin'den "Mesela" İle İddialı Bir Merhaba!

İlgili Postlar

Lider Şahin’den “Mesela” İle İddialı Bir Merhaba!

Çocukluğundan beri müzikle iç içe olan Lider Şahin üniversiteden mevzun olduktan sonra babasının izinden gitme kararı almıştı. Geçtiğimiz sene “Seninle Başım Dertte” müzikalinde başrol olarak izleyici karşısına çıkarak sesiyle herkesi etkilemeyi başaran Lider Şahin’den “Mesela” ile iddialı bir merhaba geldi.

Baba Oğul Aynı Sahneyi Paylaştılar

Üniversiteden mevzun olduktan sonra müzikle ilgili çalışmalarına daha çok yoğunluk veren Lider Şahin, bir dönem babası Selami Şahin’e back vokallik yapmıştı. Konserlerde babasıyla aynı sahneyi paylaşan Lider Şahin, bir süre sonra çalışmalarını düzenlemeler üzerine çevirerek DJ olarak yoluna devam etmişti.

Sesiyle Herkesi Etkiledi

Geçtiğimiz sene sahnelenen “Seninle Başım Dertte” müzikalinde başrol olan Lider Şahin, güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakmıştı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde eden Lider Şahin’in sevenlerinden yoğun bir şekilde albüm istediği de alıyordu.

Lider Şahin’den “Mesela” İle İddialı Bir Merhaba!

Uzun bir süredir müzik piyasanın içinde olan Lider Şahin ilk single albümü “Mesela”yı yayınlayacak. Sözü ve müziği kendi imzasını taşıyan başarılı şarkıcı, uzun bir süredir kendi sözlerini yazdığını da açıklayarak, kendi geçmiş hayatından ve hayatın kendisinden ilham aldığını dile getirdi.Düzenlemesi Okan Akı, Mix’i Murat Bulut’a ait olan “Mesela”nın Mastering’i ise Çağlar Türkmen’e ait.

Brit-Pop esintileri ve senfonik bir altyapıya sahip olan “Mesela”nın klibi için yönetmen koltuğunda ise Veli Kuzlu oturuyor. Klibideki sürükleyici hikaye ve muhteşem ezgilerle Türkiye’de bir ilk niteliğinde olacak olan “Mesela” ilerleyen günlerde dinleyicisiyle buluşacak.

Lider Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler