Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Doruk Doğrusöz'e Destek Verdi!

İlgili Postlar

Demet Akalın Doruk Doğrusöz’e Destek Verdi!

“İşte Benim Sitilim” yarışmasının sevilen finalisti Neslihan Doğrsusöz birkaç ay önce cinsiyet değiştirerek ismini de Doruk Doğrusöz olarak değiştirmesiyle son dönemlerde oldukça gündemde. Geçtiğimiz gün yeni imajıyla sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğruk Doğrusöz’un fotoğrafına Demet Akalın’da yorum yaptı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında olan Demet Akalın Doğruk Doğrusöz’e destek verdi.

Doruk Doğrusöz’den Samimi Açıklamalar

Şubat ayında bir YouTube kanalına konuk olan Doğruk Doğrusöz kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Bu kararında ailesinin de kendisini desteklediğini açıklayan Doğruk Doğrusöz, her zaman maskülen bir tarza sahip olduğunu açıklayarak şuan ki görünümünün ruhunun yansıttığı şekilde olduğunu vurguladı.

Cinsiyet Değiştirdiği İddia Edilen Neslihan Doğrusöz’den Açıklama!

Büşra Eyen ve Doruk Doğrusöz Aşkı

Doruk Doğrusöz ve Büşra Eyen bir süredir bir birliktelik yaşıyorlar. Yaşadığı süreçlerde Büşra Eyen’in kendisine çok destek olduğunu açıklayan Doruk Doğrusöz, yaşadıkları duygunun her şeye değdiğini vurgulayarak Büşra Eyen’e aşkını itiraf etmişti. Profesyonel spor antrenörü olan Büşra Eyen, aynı zamanda Doruk Doğrusöz’ün de antrenörlüğünü yapıyor.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Demet Akalın Doruk Doğrusöz’e Destek Verdi!

Dün sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşarak  “Merhaba benim adım Doruk.” açıklamasıyla yeni imajını ve adını takipçilerinin karşısına çıkan Doruk Doğrusöz, sosyal medyada ünlü isimlerden de destek gördü. O isimlerin arasında en çok dikkat çeken ise Demet Akalın oldu. Demet Akalın, Doğrusöz’ün fotoğrafının altına “Özgürce hissettiği gibi… acipte yakışıklı” yorumunu yaptı.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Doruk Doğrusöz'e Destek Verdi!
Demet Akalın Doruk Doğrusöz’e Destek Verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler