Ana SayfaDedikoduÖmür Gedik'ten Kısa Şort Konusuna Yeni Açıklama!

İlgili Postlar

Ömür Gedik’ten Kısa Şort Konusuna Yeni Açıklama!

Dün Twitter hesabından paylaştığı bir tweet sonrasında sosyal medyada sert eleştiriler alan Ömür Gedik birçok ünlü isimden de tepki çekmişti. Söyledikleriyle saygı sınırlarını aştığı düşünülen Ömür Gedik’ten kısa şort konusuna yeni açıklama geldi. Ömür Gedik bu açıklamasıyla daha ılımlı davranmaya çalışsa da yine tepkilerden kaçamadı. İşte Ömür Gedik’in o açıklaması;

“Kısa Şort”la Trndtopic Oldu!

Twitter hesabından genç kızların giydiği şort boyuna tepki gösteren Ömür Gedik, İstanbul’da gittiği AVM’lerde kızların plajda gibi giyindiğini söyleyerek bunu bilerek yaptıkları yorumunda bulunması üzerine sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Ardından olayın yerinde giyinmekle ilgili olduğu ve kendisinin Türkiye’nin en rahat giyinen kadınlarından biri olduğunda açıklama yapan Ömür Gedik’e takipçilerinden yanıt hem alaycı hem de eleştiriseldi.

Ömür Gedik Şort Boyu Yüzünden Tepkilerin Odağında!

Ünlü İsimlerden Tepki Yağdı

Ömür Gedik’in paylaştığı tweet karşısında ünlü isimlerde tepki gösterdi. Modacı Barbaros Şansal kendisinin Türkiye’nin en çirkin giyinen kadını olduğunu ve yerine göre giyinmeyi bilmediği eleştirisini yaparken, Armağan Çağlayan’da Gedik’in konsere giderken giydiği bir kıyafeti paylaşarak yanıt verdi. En sert tepki ise Gülben Ergen’den geldi. Kimin ne giydiğinin kimseyi ilgilendirmediğini savunan Gülben Ergen “Daha yeni öldü hem de kızının gözleri önünde kanlar içerisinde! Şort ne? Kime göre uygun ya da değil? Kim kimi düzeltecek!” sözleriyle Gedik’i eleştirdi.

Gülben Ergen Kimdir?

Ömür Gedik’ten Kısa Şort Konusuna Yeni Açıklama!

Kısa şort konusuyla sert eleştiriler alan Ömür Gedik dün kendisinin AVM’de o şekilde giyinmediğini savunmuştu. Bugün ise Gedik’ten şaşırtıcı bir açıklama geldi. Olayı değerlendirdiğini ve “Ahmet Hakan”ın yazısını okuduğunu belirten Gedik “Fikrimi dile getiriş biçiminin doğru olmadığını biliyorum. Hepinizin zamanını aldım, kusura bakmayın.” açıklamasıyla herkesten özür dilese de, özür dilemesini samimi bulmayan takipçilerinin tepkilerini yumuşatmadı.

Ömür Gedik Kimdir?

Ömür Gedik'ten Kısa Şort Konusuna Yeni Açıklama!
Ömür Gedik’in Kısa Şort Konusuna Yeni Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler