Ana SayfaKimdirDoruk Doğrusöz Kimdir?

İlgili Postlar

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Neslihan Doğrusöz olarak tanılan “İşte Benim Stilim” yarışmasının yarışmacısı Doruk Doğrusöz kimdir? Doruk (Neslihan) Doğrusöz kaç yaşında? Doruk (Neslihan) Doğrusöz aslen nereli? Doruk (Neslihan) Doğrusöz hangi burç? Doruk (Neslihan) Doğrusöz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Doruk (Neslihan) Kaç Yaşında? Doruk (Neslihan) Aslen Nereli? Doruk (Neslihan) Hangi Burç?

Doruk (Neslihan) Doğrusöz 1 Ocak 1987 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Doruk (Neslihan) Doğrusöz, Oğlak burcudur.

Doruk (Neslihan) Doğrusöz Kimdir?

Asıl adı Neslihan Doğrusöz olan Doruk Doğrusöz, geçtiğimiz senelerde cinsiyet değiştirerek ismini Doruk olarak değiştirmiştir. Doruk Doğrusöz eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. 2005 senesinden beri modanın içerisinde yer alan Doğrusöz 2017 senesinde ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Sitilim”e katılarak adını finale yazdırmayı başarmıştır. Yarışmanın öncesinde sitil dünyası içerisinde olan Doruk (Neslihan) Doğrusöz yarışmadan sonra sitil danışmanlığı da yapmaya başlamıştır.

Yarışmada maskülen tarzıyla ön plana çıkan Doruk (Neslihan) Doğrusöz cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmemiştir. Aldığı karardan sonra sitil dünyasındaki işine devam eden Doruk (Neslihan) Doğrusöz’ün işindeki başarısından övgüyle bahsedilmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler