Ana SayfaKimdirCanKan Kimdir?

İlgili Postlar

CanKan Kimdir?

“Yaranamadım” şarkısıyla çıkış yapan CanKan kimdir? CanKan kaç yaşında? CanKan albümleri neler? CanKan aslen nereli? CanKan asıl adı ne? CanKan hangi burç? CanKan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

CanKan Kaç Yaşında? CanKan Aslen Nereli? CanKan Hangi Burç?

CanKan,grubunun üyesi Ayhan Malik 19 Ağustos 1978 senesinde, İstanbul’da dünyaya gelmiş ve aslen Konyalı’dır. Fatih Altıntaş ise 26 Kasım  1976 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiş olup aslen Almanyalı’dır. Ayhan Maliki Terazi, Fatih Altıbaş ise Aslan burcudur.

CanKan Kimdir?

Ayhan Malik eğitim hayatını İstanbul’da, Fatih Altıntaş ise Almanya’da tamamlamıştır. Fatih Abb olarak da bilinen Fatih Altıntaş üniversiteden sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. Fatih Altıntaş’ın müziğe olan ilgili lise dönemlerine dayanmaktadır. Ortak bir arkadaşları sayesinde bir araya gelen Fatih Altıntaş ve Ayhan Malik birlikte müzik piyasasına katılma kararı alarak “CanKan” adını verdikleri grubu kurmuşlardır.

İlk olarak 2005 senesinde “İbret Olsun” albümüyle çıkış yapan grup, albümdeki “Yar Yar” parçalarıyla büyük bir çıkış yakalamıştır.  2007 senesinde “Cayır Cayır” albümünü piyasaya süren grup albümdeki “Yaranamadım” şarkısıyla büyük bir yükseliş yakalayarak geniş bir dinleyici kitlesi elde etmeyi başarmıştır. 2008 senesinden sonra aralarında tartışmalar olduğu iddia edilen CanKan grubu yollarını ayırma kararı almış ve CanKan müzik dünyasındaki varlığını Fatih Abb tarafından sürdürmeye devam etmiştir. Uzun bir süre müziğe ara veren Fatih Abb 2016 senesine “Ölümsüz Aşk” albümüyle yeniden dinleyicisiyle buluşmuştur.

Ayhan Malik Albümleri

  • 2016 – Ölümsüz Aşk
  • 2007 – Cayır Cayır
  • 2005 – İbret Olsun
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler