Ana SayfaDizilerKuzgun Dizisine Çarpışma Dizisinden Bomba Transfer!

İlgili Postlar

Kuzgun Dizisine Çarpışma Dizisinden Bomba Transfer!

Star Tv ekranlarında ilk sezonunu başarıyla tamamlayan, Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Kuzgun yeni sezon için çekimlere başladı. 16. son bölümüyle sezon finali yapan dizi 17. yeni bölümüyle Eylül ayı ortalarında ekranlara gelmesi bekleniyor. Kuzgun dizisine Çarpışma dizisinden bomba bir transfer geliyor. Onun diziye dahil olması sevenlerini çok sevindirdi.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Dizisine Bomba Transfer!

Yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran Kuzgun dizisine geçtiğimiz sezon final yapan Çarpışma dizisinde Veli Cevher karakterine can veren Onur Saylak dahil oluyor. Yeni sezon bölümleri için kolları sıvayan oyuncular sette buluştu. Onur Saylak da oradaydı. Onur Saylak’ın yeni imajı gözlerden kaçmadı. Genelde kötü karaktere bürünen usta oyuncu dizide hangi karakteri canlandıracak merak konusu oldu.

Onur Saylak kimdir?

Kuzgun Dizisine Bomba Transfer

Kuzgun nefes kesen sezon finalinde izleyenlerin aklına soru işareti bırakarak veda etmişti. Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizinin provalarında Barış Arduç, hayli uzamış satı ve sakalıyla biraz da kilo almış olduğu görüldü. Dizinin oyuncuları sette bir araya gelerek uzun bir tatilin ardından hasret giderdi.

KUZGUN 16. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kuzgun, kendisine gelen mesajla annesinin tutulduğu yeri bulur. Kapı açılınca annesinin öleceğini bilen Kuzgun, zamanla yarışıp konteynıra delik açtırarak bir saniye kala annesini kurtarır. Annesini kaçıranın Ali olduğunu öğrenip Ali’nin peşine düşer. Kuzgun, Ali’yi  bulunca iki elini de vurur. Yaralı Ali, Meryem’i Behram’ın dediği yere bıraktığını kendisinin hiç bir şey yapmadığını söyler. Kuzgun, tüm olanların Behram’ın oyunu olduğunu anlar. Behram, Kuzgun’u arayarak getirdiği bardaktaki parmak izlerinin babasına ait olduğunu söyler. Kuzgun artık babasının yaşadığından emin olur.

Dila, Ferman’la konuşup ona Behram’ı vereceğini, Behram’la da konuşup ona Ferman’ı vereceğini söyler. Behram, iş hanının çatısında Ferman’ın gelmesini beklerken, Dila, Behram’ın karşısına çıkıp ona silahını doğrultur. Kuzgun’da Behram’ı öldürmek için oraya gittiğinde, Dila’ya silahını doğrultup silahını indirmesini ister. Behram, Kuzgun’un kendisini kurtardığı iyi sevinerek ona ‘aferin’ der. Kuzgun, Behram’a iki el ateş eder ve Behram yere yığılır. Dila ise silahını alıp göğsüne dayar. Kuzgun, onu çok sevdiğini söyleyip yapmaması için yalvarır ama Dila kendisini vurur.

Kuzgun Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler