Ana SayfaÜnlülerSimge'den 4 Buçuk Yıl Hapis

İlgili Postlar

Simge’den 4 Buçuk Yıl Hapis

Simge, kendisi ile ilgili “Gizli bir çocuğu var.” dİyerek büyük iddiada bulunan Cem Aydınlı ile mahkemelik oldu. Aydınlı için 4 buçuk yıl hapis istendi.

Geçtiğimiz günlerde aşk haberleri ile gündeme gelen ve hayranlarını heyecanlandıran Simge Sağın bu kez de çarpıcı bir olayla gündeme geldi.

Simge Kimdir?

Adriana Lima ile aşkı gündem olan ve sonrasında ayrılan yazar Metin Hara ve güzel şarkıcı Simge, birlikte aşk iddialarına karışmıştı. Birkaç gün sonra ise Simge adeta itiraf niteliği taşıyan paylaşım yaparak heyecan yaratmıştı. Bir süre gündemi böyle meşgul etmiş oldu.

Simge’den İtiraf Niteliğinde Bomba Paylaşım!

Aydınlı Uzlaşmayı Reddetti

Geçtiğimiz yıl kendisi hakkında “Gizli bir çocuğu var.” diyerek sansasyonel bir iddiaya imza atan Cem Aydınlı ile davalık olmuştu. Mahkeme öncesi uzlaşma şartı olarak “Akülü sandalye bağışı yaparsan uzlaşırız.” dedi.  Aydınlı ise bu şartı kabul etmeyince Aydınlı’ya dava açtı.

Simge “Kin Besliyor.” Dedi

Simge Sağın kendisi hakkında gizli bir çocuğu olduğu iddiasında bulunan Tv sunucusu Cem Aydınlı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Sağın için ortaya atılmış bir diğer iddia olan “Alkollüyken eski menajeri Cihan Tükel’i taciz etti” gibi büyük olay yaşanmıştı.  Şarkıcı, “Bana kin besliyor” açıklamasını yaptı.

Mahkemeden 4 Buçuk Yıl Hapis

Soruşturmayı başlatan savcılık uzlaşma yoluna gidilmesini uygun görerek uzlaşma bürosuna gönderdi. Sağın, uzlaşma şartı olarak asılsız haber yapmamasını ve bununla birlikte Tohum Otizm Vakfı’na 4 akülü tekerlekli sandalye bağışlamasını istedi.

Buna rağmen uzlaşma şartını yerine getirmeyen Aydınlı, istenilen akülü sandalyeleri bağışlamadı. Şartı yerine getirmemesi sonucu mahkemeye verilen Aydınlı için 4.5 yıl hapis isteniyor.

Simge İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler