Ana SayfaÜnlülerReynmen'e İsim Şoku!

İlgili Postlar

Reynmen’e İsim Şoku!

Reynmen ‘in peş peşe piyasaya sürdüğü iki şarkıdan sonra gelen olumlu olumsuz tepkilerden sonra bir yenisi daha Reynmen’ e isim şoku!

Reynmen Kimdir?

Çalıntı Çıktı!

reynmen

Derdim Olsun ve Ela isimli iki şarkı çıkardıktan sonra gündemde bomba gibi yerini bulan ve sonrasında aldığı tepkiler olumlu ve olumsuz yorumlar Youtube daki dinleme sayıları gerçek mi değil mi tepkilerine ek olarak bir yenisi de gerçek ismi Yusuf Aktaş olan ve sahne sosyal medya lakabı olarak kullandığı Reynmen isminin çalıntı olduğu ortaya çıktı. Reynmen’e isim şoku geldi!

Reynmen Ela’dan ne kadar kazandı?

Reynmen’e İsim Şoku!

Reynmen

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaşa bir şok ta Türk Patent Kurumundan geldi. Reynmen lakabının Ömer Duvaklı isimli birine ait olduğu ve yıllar öncesinden tüm haklarının da ona ait olduğu öğrenildi.  12 kasım 2018 de yapılan araştırmaya göre Türk Paten Kurumuna yapılan başvuru sonucunda Reynmen’in Ömer Duvaklı isimli şahısaa ait olduğu tescillenmiş oldu.

O Artık R Reynmen!

Reynmen isminin bütün kullanım haklarının Ömer Duvaklıya verildiği ve bunun üzerine Yusuf Aktaş yeni bir oluşuma gireceği konuşulurken oda verilen karara itiraz edildiği fakat kabul edilmediği bilinenlerin arasında. 29 Aralık 2018’de Türk Patent Kurumuna başvurusu sayesinde R Reynmen markasını aldığını ve tescilini gerçekleştirdiği kesin bilgilerin arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler