Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali İle Sevda'nın Evliliği Uygar'ı...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali İle Sevda’nın Evliliği Uygar’ı Çıldırtıyor!

Atv ekranlarının yeni gözdesi Kimse Bilmez 11. yeni bölümü ile 27 Ağustos salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ali İle Sevda’nın aynı evde yaşamasını istemeyen Uygar Tuğçe’ye lüks bir araba teklif eder. Karşılığında bir yolunu bulup ikiliyi ayırmasını ister. Tuğçe ise mahalleliye Ali ile Sevda’nın nikahsız aynı evde yaşadığını söyleyip dedikodu çıkmasına neden olur. Mahalleli Ali’nin kapısına dayanınca Sevda, Ali ile evli olduğunu söyler. Dizinin yeni bölümünde Ali ile Sevda evleniyor. Ali İle Sevda’nın evliliği Uygar’ı çıldırtıyor.

Salı Dizileri 2019

Ali İle Sevda’nın Evliliği Uygar’ı Çıldırtıyor!

Kimse Bilmez 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali’nin Sevda’yla evlendiğini duyan Duygu ondan ümidini kesip Pilot’a yaklaşmaya başlar. Pilot, Takacı’dan intikam almak için baskın yapıyor. Uygar ise Sevda’nın Ali ile evlendiğine inanmıyor.  Sevda ile Ali evleniyorlar. Ali, Sevda’ya ‘Yanında olmaktan mutlu olduğum tek insan sensin’ diyor. Takacı hastanede Pilot ve Ali’den intikam almak için Uygar’a yemin ediyor.

İşte Kimse Bilmez 11. bölüm 2. Fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1164867494315732992

KİMSE BİLMEZ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, ölüm tehdidi aldığından habersiz Ali’nin kendisini Uygar’dan kıskandığı için yanına aldığını düşünür. Duygu, öğlen yemeğini götürürken Pilot’la çarpışır ve Plot’un üstü başı yemek olur. Pilt’un bu durum hoşuna gider ve Duygu’yla yemeğe çıkmak ister. Ama Duygu bu teklifi kabul etmez. Ama ona yeni kıyafetler almak için yardım eder. Pilot’un ecza deposunun mobilyalarını yerleştirmek için Duygu ona yardım eder.

Takacı’nın adamları Pilot’un üzerine saldırır. Ali, Pilot’un yardımına koşar ve onu kurtarır. Uyuşturucu işini bıraktığı için adamların peşinde olduğunu öğrenen Ali, Pilot’a sonuna kadar yardım edeceğini söyler. Takacı’nın adamları Pilot’un dükkanını Duygu’da içerideyken kurşunlar. Pilot’u Ali’nin kurtardığını duyan Takacı, Uygar’la iş birliği yaparak, Ali’nin ve sevdiklerinin ölüm emrini verir. Ali, Kurt beyin verdiği şifreli mesajını çözmek için arkadaşıyla buluşur. Sevda, Ali’yi kıskanıp onu takip eder. Boş yere komik duruma düşünce de üzülür.

Uygar, Tuğçe’ye bir araba alma sözü vererek Sevda’yı Ali’nin yanından uzaklaştırmasının bir yolunu bulmasını ister. Tuğçe’de mahalleye Ali hocayla Sevda’nın nikahsız yaşadıkları dedikodusunu yayar. Mahalleli toplanıp Ali’nin kapısına dayanır ve Sevda, Ali’nin karısı olduğunu söyler.

Kimse Bilmez 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Sevda ile Ali Evleniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler