Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ferhat Göçer Yüzünden Kavga Etti!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ferhat Göçer Yüzünden Kavga Etti!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı bu senenin başında dünya evine girmişlerdi. Evlendikten kısa bir süre sonra ilişkilerinde sorun yaşamaya başlayan çift uzun bir süredir tartışmalarıyla gündeme geliyordu. İkili arasında tam ateşkes imzalandı, her şey yoluna giriyor derken Ferhat Göçer’den gelen bir açıklama ikili arasında tartışmayı yeniden alevlendirdi. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ferhat Göçer yüzünden kavga etti. İşte Ferhat Göçer’in o açıklaması;

Sinan Akçıl’dan Evlilik Sonrası Çarpıcı İtiraflar!

Evlendikten sonra yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile birbirlerine aşık olarak apar topar evlendiklerini dile getirmişti. Burcu Kıratlı’dan önce fırtınalı bir hayatı olduğunu açıklayan Akçıl aşkın getirdiği sakin meltemle fırtınayı dindirmek istediğini dile getirerek evlilikten önce eşiyle biraz daha flört etmesinin iyi olabileceği yönünde çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Sinan Akçıl’dan Şok Eden Burcu Kıratlı Açıklaması..

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Boşanmanın Eşiğinden Döndü!

Sinan Akçıl‘ın evlilik sonrası yaptığı açıklamalar ikili arsında ciddi sorunların yaşandığını akıllara getirmişti. Bunun üzerine hiçbir açıklama yapmayan çift yaklaşık 1 ay sonra büyük bir kavgayla gündeme geldi. Ev içinde anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen çiftin komşularının da yükselen kavga seslerinden yakındıkları söylenmiş ve çiftin boşanacağı iddia edilmişti. Boşanma iddialarına ilk etapta yorum yapmayan çiftin bir süre sonra iddiaları yalanlaması ikilinin arasındaki sorunları çözmesine yorulmuştu.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ferhat Göçer Yüzünden Kavga Etti!

Can Tanrıyar’ın oğlunun düğününe katılan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı düğünden kavgayla ayrıldı. Düğünde sahne alan Ferhat Göçer, Sinan Akçıl’ın eski sevgilileriyle olan ilişkisini anlattı. Bir gün Akçıl’ın evine gittiğinde Hadise’yi ağlarken gördüğünü açıklayan Göçer’in nedenin Akçıl’ın Hadise’ye yazdığı bir şarkı olduğunu söylemesi üzerine iple gerildi. Bunun üzerine Akçıl’ın “Biri Bana Gelsin” şarkısının da sevilen şarkıcı İzel’e ithafen olduğunu açıklaması üzerine Burcu Kıratlı düğünü terk etti. Eşinin peşinden giden Akçıl Kıratlı’yı düğüne dönmeye ikna etse de bu açıklamaların ikili arasında ciddi bir kavga tetiklediği söyleniyor.

Ferhat Göçer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler