Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'ın Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’ın Eski Sevgilileri

Bildiğiniz gibi Sinan Akçıl bu senenin başında Burcu Kıratlı ile dünya evine girdi. Evlenmeden önce oldukça hareketli bir aşk hayatı yaşayan Sinan Akçıl bir dönemler yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmüyordu. Özellikle Hadise ve Ebru Şallı ile yaşadığı büyük aşklarla gündemi yerinden oynatan Akçıl’ın eski sevgili listesi epey kabarık. Evlenmeden önce fırtınalı bir hayat yaşadığını kendide itiraf eden başarılı popçu dünya evine girmesinin bir nedenin hayatını düzene koyma istediğinden kaynaklandığını açıklamıştı. Son günlerde ise eski sevgilileri yüzünden eşiyle kavga eden Sinan Akçıl’ın başı hala geçmişteki ilişkileri nedeniyle derde giriyor. Bizde merak edenler için Sinan Akçıl’ın eski sevgililerini kaleme aldık. İşte Sinan Akçıl’ın eski sevgilileri;

İzel Çeliköz

İzel Çeliköz Kimdir?
İzel Çeliköz Kimdir?

Sinan Akçıl bir dönemler sevilen şarkıcı İzel Çeliköz‘le büyük bir aşk yaşamışlardı. Emel Mütfeoğlu’nun hastanede olduğu sırada tanışan ikilinin ilişkisi de çok konuşulmuştu. Aralarındaki büyük yaş farkıyla eleştiri yağmuruna tutulan ikili, ayrılma nedenlerini paylaşmamayı tercih etse de arkadaş olarak kalabilmeyi başardı.

İzel Çeliköz Kimdir?

Hadise

Hadise kimdir

Sinan Akçıl’ın gündeme damgasını vuran ilişkilerinden biri kuşkusuz Hadise‘yle yaşadığı büyük aşktı. Tam bir pembe dizi tadında olan bu ilişki 3 sene sürmüştü. Arada tartışmalarla gündeme gelseler de bir arada olmayı başaran çiftten evlilik haberi beklendiği sırada şaşırtan bir ayrılık haberi gündeme gelmişti. Çiftin ayrılık nedenin ise Akçıl’ın ihaneti olduğu iddia edilmişti.

Hadise Kimdir?

Hande Yener

Hande Yener kimdir
Hande Yener kimdir

Sinan Akçıl’ın Hande Yener‘le olan ilişkisi herkesi şaşkına çevirmişti. Sinan Akçıl ve Hander Yener’in tanışması ise oldukça eskileri dayanıyordu. Sürekli birbiriyle profesyonel olarak çalışan ikili arasındaki arkadaşlık zamanla yerini aşka bırakmıştı. Yine kendisinden 10 yaş büyük bir kadınla gündeme gelen Akçıl ise o dönem eleştirilere maruz kalsa da çift tüm söylenenlere kulak kapatmayı başarabilmişti. Ancak ilişkinin ilerleyen zamanlarında sıklıkla kavga eden çift yollarını ayırma kararı aldı.

Hande Yener Kimdir?

Ebru Şallı

Ebru Şallı kimdir?
Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı boşandıktan sonra gönlünü Sinan Akçıl’a kaptırmıştı. Yaklaşık 2 buçuk sene bir birliktelik yaşayan çift ilişkilerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme sıklıkla gündeme geliyorlardı. Birbirine olan aşk dolu bakışlarıyla herkesi kıskandıran çift sorunlara yenik düşerek ilişkilerini bitirme karar almışlardı. Ayrılık sonra Ebru Şallı zor dönemler geçirmişti…

Ebru Şallı Kimdir?

Otilla

Roman şarkıcı Otilla ile olan aşkı 2 sene sürmüştü. İkili ilişkilerini olabildiğince gözlerden uzak yaşamaya çalışmışlardı.

Alexandra Rodriguez

Sinan Akçıl, dünyaca ünlü model Alexandra Rodriguez ile büyük bir aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak olaylı başlayan ilişkinin sonu da olaylı bitmişti.

Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı Kimdir?
Burcu Kıratlı Kimdir?

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Burcu Kıratlı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kıratlı’ya aşık olduğunu her fırsattta dillendiren Sinan Akçıl bu senenin başında Burcu Kıratlı ile dünya evine girmişti.

Burcu Kıratlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler