Ana SayfaDizilerCanevim Dizisi Can Çekişiyor!

İlgili Postlar

Canevim Dizisi Can Çekişiyor!

Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinin 12. yeni bölümü 26 Ağustos pazartesi günü ekranlara gelecek. Canevim mayıs ayı sonunda ilk bölümüyle ekranlara gelmişti ve diziyle ilgili beklentiler çok büyüktü. Ancak dizi beklentilerin altında izlenmeye başladı. Hal böyleyken önümüzdeki kış sezonunda dizinin devam edemeyeceği final yapabileceği düşünülmeye başladı. Canevim dizisi can çekişiyor. Detaylar haberimizde..

Pazartesi Dizileri 2019

Canevim Dizisi Can Çekişiyor!

Dizinin başrollerini; Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaşıyor. Bir çok usta oyuncunun da yer aldığı dizide başka, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi oyuncular yer alıyor. Büyük beklentilerle ekranlara mayıs ayının sonlarında gelmeye başlayan dizi beklenen ilgiyi göremedi. İzleyiciler Ömer ile Ceylan’ın aşkına inanmadı. Taylan’la Ceylan aşkı ise tek taraflı ve bir hayli sorunlu görünüyordu. Senaristlerin Özgür Çevik’in canlandırdığı Taylan karakterini çok kötü resmettikleri için dizinin asıl damarını gözden kaçırmış oldular.

Canevim Dizisi Can Çekişiyor

İzleyenlerin büyük bir bölümü, Özgün Çevik’in canlandırdığı Taylan karakterini çok sevdi ve konuların onun üzerinden ilerlemesini istedi. Ama çok kötü bir karakter olan Taylan’ın üzerinden konunun ilerlemesi artık mümkün görülmüyor. Ömer karakterini ise izleyicilerin çoğunluğu diziden gitmesini istiyor. Ceylan’la Taylan çifti tuttu ama senaryo hataları bu aşkın üzerine kurulabilecek bir aile hikayesine doğru yol alamayacağı için tıkandı.

Kış sezonu için bütün kanallar hazırlıklarını yaptı ama Canevim dizisi can çekişiyor. Çünkü bu sezon çok güçlü diziler ekranlara gelecek. Bu durumda Atv Canevim dizisine kış sezonunda şans tanır mı bilinmiyor ama çok zor görünüyor. Reytinglerde de istenilenin altında seyreden Canevim 12. yeni bölümüyle salı günü bir kez daha şansını deneyecek. Dizi sezonları genelde 13 bölüm olarak düşünülür ise, Canevim 12. bölümde yapacağı sonuç 13. bölümde final olmasına neden olabilir mi? Ancak kanal diziye eylül ayı için bir şans daha verirse belki yeni bir senaryo düzeltmesi ile toparlayabilir. Dizinin izleyenler merakla yeni bölümü bekliyor.

Canevim 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ömer Taylan’a Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler