Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'dan Ferhat Göçer'e Şok Sözler..

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Ferhat Göçer’e Şok Sözler..

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Televizyoncu Can Tanrıyar’ın oğlunun düğünün de çıktığı sahnede  ön sırada 0turan Burcu Kıratlı’nın karşısında ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın eski sevgililerinden söz açınca, Burcu Kıratlı salonu terk etmişti. Sinan Akçıl olaylı gecenin ardından sosyal medya hesabından Göçer’e zehir zembelek sözlerde bulundu. Tüm Detaylar Haberimizde..

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ferhat Göçer Yüzünden Kavga Etti!

Sinan Akçıl’dan Ferhat Göçer’e Şok Sözler..

Sinan Akçıl’ın Eski Sevgilileri

Gün geçmiyorki, magazin yıldızları dünyasında olaysız bir gün geçmesin. Bun günlerden bir tanesi Ferhat Göçer’in Burcu Kıratlı’ya rağmen yaptığı büyük gaf oldu. Yetenekli oyuncu Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl ‘ın ikna çabaları sonrasında salona geri dönmüştü.

Ferhat Göçer kimdir?

Sinan Akçıl: “Densiz”

Yaşanan bu olaylı gecenin sonrasın da Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından, düğün töreninden bir fotoğraf yayınlayarak, altına şu sert sözlerle not düşerek Ferhat Göçer’e sert bir dille eleştirdi; “Şarkılarımla kariyerine çok büyük katkı sağladığım bir ‘adamın’ üstelik eşimin olduğu yerde yaptığı “Densiz” bir konuşma ile sağlam bir ilişkiye bir şey olmaz, konuşmayı yapan ‘kendi büyük ayıbını’ düşünsün,artı 1 not: Kızım şarkısı zamanında tüm baba ve kızlara yazılmıştır.ve Dünkü düğünün en güzeli kadınımla bu tür olaylara her defasında beraber güldük geçtik”

Sinan Akçıl Kimdir?

Düğün sonrası yağtığı gafla eleştirilerin odağı olan ünlü şarkıcı  Ferhat Göçer ise yaşanan olayla hakkında sessizliğini koruyor.

İşte Sinan Akçıl’ın O Paylaşımı;

Burcu Kıratlı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler