Ana SayfaÜnlülerSezen Aksu’nun Acı Günü

İlgili Postlar

Sezen Aksu’nun Acı Günü

Türkiye’nin minik serçe lakaplı ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun uzun bir  süredir tedavi gören olan babası Sami Yıldırım 91 yaşında bugün hayata veda etti. Sezen Aksu ve sevenlerini yasa boğan vefat haberinin tüm detayları Haberimizde..

Sezen Aksu’yu Üzen Haber!

Sezen Aksu’nun Acı Günü

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en güçlü seslerinden olan ünlü şarkıcı Sezen Aksu bugün maalesef yıkıldığı günlerden bir tanesini daha yaşıyor.

91 yaşında olan babası Sami Yıldırım, bu yaz tummuz ayında yaşadığı İzmir’de solunum rahatsızlığı dolayısıyla yoğun bakıma kaldırılmıştı. Tedavisinde yapılan tetkikler sonucunda baba Sami Yıldırım’a aspirasyon pnömonisi ve solunum hastalığı teşhisi konulmuş ve 1 hafta tedaviye alınmıştı.

Sezen Aksu Kimdir?

Sezen Aksu Babasının Yanından Hiç Ayrılmadı!

Sezen Aksu’nun babası Sami Yıldırım’ın doktoru, Sami Yıldırım’ın çoklu organ yetmezliği hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiğini ve ünlü sanatçının babasının yanından hiç ayrılmadığını da söyledi.

Sözlerine devam eden Doç. Dr. Mert Akan, yaptığı açıklamada, “Bugün öğlen saatlerinde Sami Yıldırım’ı kaybettik. Kendisini 4 haftadır yoğun bakımda takip ediyorduk. Kendisi bize akciğer enfeksiyonu şikayetiyle gelmişti. Bununla beraber solunum yetmezliği de vardı. Son 1 hafta içerisinde genel durumunda bozulma ve enfeksiyona bağlı çoklu organ yetmezliği tablosu geliştiği için yaptığımız müdahalelere rağmen bugün 12.30 gibi kendisini kaybettik. Sezen Hanım da her zaman kendisinin yanındaydı. Hem Sezen Hanım’ın hem tüm sevenlerinin başı sağ olsun”  ifadelerinde bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler