Ana SayfaÜnlülerMurat Övünç'ten Sahte Çiçekler!

İlgili Postlar

Murat Övünç’ten Sahte Çiçekler!

Sosyal Medya fenomeni Murat Övünç, kendisine geldiğini iddia ederek paylaşımlarını yaptığı sahte çiçekler yüzünden magazine malzeme oldu.

Murat Övünç bildiğiniz üzere 1.2 milyon gibi bir takipçi sayısına sahip. Her anını video çekerek takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Kendisi de diğer fenomenler gibi kitap yazmayı ihmal etmeyerek “Yanık Görümce” ismini verdiği ve kitabın kapağına kendi fotoğrafını koyduğu bir kitap çıkarttı.

Şöhretini sadece sosyal medyada tutmayarak gazino programlarında assolistlik yapmaya başladı.

Murat Övünç Kimdir?

Sevgilisinden Gelen Sahte Çiçekler

Daha önce yaptığı açıklamalarda sevgilisinin varlığından bahsetmiş fakat sonrasında konuyu kapatmıştı.

Kendisine sürekli gönderilen çiçekleri sosyal medya hesabından paylaşan Övünç, gönderilen buketlerdeki notları da gönderileriyle cevaplamayı ihmal etmiyor.

İnternetin Sahte İçerik Dedektifi Ruling İfşa Etti

Sanal alemin sahte içerik dedektifi olarak anılan Ruling isimli kullanıcı, Murat Övünç’ün çiçeklerinin aslında kimseden gelmediğini hatta fotoğrafların dahi çalıntı olduğunu ispatladı.

Murat Övünç’ün “Gülüşüne Kurban Demiş”,”Seni hak edecek ne yaptım acaba” diyerek yaptığı paylaşımı Ruling, “Çiçekler Suriye’den mi geldi Murat Abi” diyerek tiye aldı. Ruling’in yaptığı gönderide, Murat Övünç’ün paylaştığı fotoğrafın aslında Suriyeli bir kullanıcının paylaşımı olduğu anlaşılıyor.

Takipçilerine Sazanlar Diyerek Dalga Geçti

Bir kullanıcı ile yaptığı konuşmada hayranlarına sazanlar diyerek dalga geçti. Gönderilerinin reklam amaçlı olduğunu ve bu reklamdan 3400 takipçi kazandığını söyledi. Tüm bu konuşmalar ise Ruling’in hesabında ifşalandı.

Ruling

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler