Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir Şirketten Aşk Yasağını Kaldırıyor!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir Şirketten Aşk Yasağını Kaldırıyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 10. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin Demir’in Alara ile Fransa’ya gitmesine çok üzülür. O evde yokken onun hayaliyle konuşur hatta yatağında yatar. Demir ise sunumunu yapıp iki gün sonra şirkete döner. Bir hafta kalmalarını bekleyen Selin, Demir’i görünce şaşırır. Alara şirket çalışanlarına bir gezi düzenler. Orada ormanda kaybolan ikili romantik anlar yaşar hatta Demir Selin’i öper. Dizinin yeni bölüm tanıtımında, Demir şirketten aşk yasağını kaldırıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir Şirketten Aşk Yasağını Kaldırıyor!

Her Yerde Sen 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin’le Demir, ormandan el ele dönerler. Artık sevgili olan ikili büyük bir aşk yaşamaya başlar. Demir, Selin’e tek pişmanlığının onu daha önce öpmemek olduğu notu yazar. Alara ise onların sevgili olduğunu öğrenir öğrenmez ortalığı karıştırır ve Demir’e Selin’in şirketteki çalışanlara birlikte aynı evde yaşadıklarını söylediğini söyler. Bunu duyan Demir çok sinirlenir.

İşte Her Yerde Sen 11. bölüm 1. fragmanı…

 

HER YERDE SEN 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldırım bey Fransa’daki sunumun çok beğenildiği için Demir’i tebrik eder. O sırada Alara toplantıya gelir ve toplantıyı ertelemelerini, Fransa’da Demir’le harika iki gün geçirdiklerini ve şirket çalışanlarının da tatile ihtiyacı olduğunu söyleyip onlara iki günlüğüne bir tatil ayarladığını söyler. Herkes bu tatil işine çok sevinir ama Selin Alara’nın olduğu yerde bulunmak istemez. Sabah olduğunda Demir Selin’i zorla uyandırır. Selin gitmeyeceğini söylese de zorla valizini hazırlayıp emri vaki yapar.

Demir’le Selin aynı arabayla şirketin önüne gelirler. Muhittin’in misafirleri olan Firüze hanımı gören Selin usulca yanlarına sokulup, Demir’le aynı evde kaldıklarını ağızlarından kaçırmamalarını söyler. Alara, Demir ile yan yana oda ayırttırmışdır. Ama otelde uzak odaları görünce şok olur. Azmiye daha önce Alara gibi arayıp odaları değiştirmiştir. Oyunlar oynanır ve Alara ayağını incidir. Demir, onu kucağında odasına götürünce Selin kıskançlıktan deliye döner.

Demir’de Selin’i Burak’ın odasından çıkarken görünce kıskançlık krizlerine girer. Diş fırçasını istemek için Demir’in odasına giden Selin, Alara’nın Demir’e yazdığı mesajı görür bozulur. Demir’de Burak’ın odasından onu çıkarken gördüğünü söyler. Selin, Burak’a ağrı kesici verdiğini söyler. Ertesi gün Selin, odasında yoktur. Demir onu aramaya çıkar ve gölün ortasında kayıkta bulur. Kayıktan onu indirip ormana giderler. Demir, suya düştüğü için üzeri ıslaktır. Ormanda kulübe arayan ikili kaybolur ama sonunda kulübeye ulaşıp bir ateş yakıp yakınlaşmaya başlarlar. Demir, Selin’i öper. O sırada ormanda onları aramaya çıkan Burak onları görür.

 Her Yerde Sen 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin’le Demir Arasında Artık Aşk Kaçınılmaz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler