Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Süpriz Oyuncu Dahil Oluyor!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Süpriz Oyuncu Dahil Oluyor!

Atv ekranlarında tam 4 sezondur büyük bir beğeni ile izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5. sezonda da izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda diziye yeni oyuncuların dahil olacağı konuşuluyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine süpriz oyuncu dahil oluyor. Türk sinemasının ve dizilerin aranılan isimlerinden usta oyuncuyu yeni sezonda EDHO’da görecegiz. Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2019

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Süpriz Oyuncu!

EDHO’zın 5. sezonu için hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda bir çok yeni oyuncu dahil olacağı konuşuluyordu. Bu isimlerden birisi ortaya çıktı. Türk sinemasının ve dizilerin aranılan isimlerinden Selda Alkor’un dizinin 5. sezonda yer alacağı öğrenildi. Selda Alkor’un hangi karakteri canlandıracağı merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin Eylül ayının ikinci haftası ekranlara gelmesi bekleniyor.

Selda Alkor kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Süpriz Oyuncu

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM ÖZETİ!

İlyas ve Behzat, öfkelerinden Zeki tarafından kendilerine kurulan tuzağı fark edemezler ve ölümle burun buruna gelirler. Zeki’nin bütün planları Hurşit’in son andaki hamlesi ile alt üst olur. Zeki, tek başına Çakırbeyliler ile başa çıkamayacağını anlayınca üzerilerine Selcan’ı sürer.  İlyas ve Alparslan’ın huzuru Zeki’nin ele geçirilmesine bağlıdır. Fakat Selcan’ın kardeşlerinin intikamını almak için yaptığı plan Hızır’ın vurulmasına sebep olur.

Tahsin, Behzat’ın hayatına karşılık kendi hayatının bağışlanması için Hızır ve Haşmet’e teklif sunar. Teklifi onları Zeki Sivri’ye götürmek olur ama Hızır bu teklif karşısında çok sinirlenir. Öte yandan Zeki, İlyas, Behzat, Boran, Fahri, Hurşit ve diğerlerini havuzun kenarında bağlanmış bir şekilde dizmiştir. Onlara kendine yaptıklarının hesabını sorup, belindeki silahı çıkararak sıradan öldürmeye başlar. İlyas, elleri ve ayakları bağlı çaresiz iplerden kurtulmaya çalışır ama kurtulamaz.

İnfazda sıra Tekin’e geldiğinde, Zeki’nin kurşunuyla ölmek yerine kendini havuza atlar ve ellerini çözüp kurtulmayı başardıktan sonra Hurşit’inde iplerini çözer. Zeki, Tahsin’le telefonda konuşurken Hurşit,  Zeki’nin adamlarından birini öldürür. Dışarıdan gelen silah seslerini duyan Zeki, Selcan’la birlikte kaçar.

Alparslan, Hızır’ı arar ve durumu bildirir. Haşmet, Tahsin’in ihaneti ile çılgına döner. Tahsin’e Zeki’nin yerini sorduğunda aldığı cevapla sinirlenir ve Tahsin’e vurmaya başlar. Hızır, çocuklardan Tahsin’i arabanın bagajına koymalarını ister. Tahsin öldürülmekten kurtulmak için Ömür’e yalvarmaya başlar.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler