Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Önümüzdeki kış sezonunda bir birinden iddialı diziler izleyenleri bekliyor. Bunlardan biride Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk olacak. Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaştığı dizinin, yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği, yönetmen koltuğuna ise Ersoy Güler’in oturuyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

Aslıhan Güner Kimdir?

 İsmail Demirci Kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Dizi Karadeniz’in yemyeşil doğasında geçiyor. Bir aşk hikayesini anlatan dizi Eylül ayında Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Şimdiden büyük beğeni toplayacağı belli olan dizinin oyuncu kadrosu ise bir birinden güçlü isimlerden oluşuyor. Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaştığı dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan ve Uğur Demirpehlivan gibi birçok güçlü oyuncu yer alıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ilk fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİNİN KONUSU!

 

Karadeniz de geçen dizinin oyuncu kadrosunda bir çok komedi oyuncusu yer alıyor. Romantik, komik ve macera dolu sahneleri olan dizi muhteşem Karadeniz doğasıyla izleyenleri mest edecek. Fragmanda; “Aşıkların göğünde yeri hiçbir zaman değişmeyen tek bir yıldız parlar, o da “Kuzey Yıldızı”dır. O Yıldız ki, dünya döndükçe, sadece Kuzey’i gösterecektir” sözleriyle heyecan dolu hikayesinden ip uçları veriyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ilk fragmanıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplamayı başardı. Karadeniz’in muhteşem yeşilinde görsel bir şöleni andıran tanıtımda, İsmail Demirci’nin canlandırdığı Kuzey ile Aslıhan Güner’in canlandırdığı Güner köprünün üstünde karşı karşıya geliyorlar. İkisininde inatçı olduğu her halinden belli olan ikili inatlaşında Kuzey ile Güner köprüden aşağıya dereye düşüyorlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ilk bölümüyle Eylül ayında Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler