Ana SayfaKimdirİsmail Demirci Kimdir?

İlgili Postlar

İsmail Demirci Kimdir?

Yakışıklı oyuncu İsmail Demirci Kimdir? İsmail Demirci Nerede Doğdu? İsmail Demirci Aslen Nereli? İsmail Demirci Hangi Burç? İsmail Demirci’nin Filmleri ve Dizileri  Hangileri hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

İsmail Demirci Nerede Doğdu? İsmail Demirci Aslen Nereli? İsmail Demirci Hangi Burç?

İsmail Demirci, 13 Kasım 1984 tarihinde Ankara’da doğmuştur. İsmail Demirci Aslen Ankaralıdır. İsmail Demirci Akrep burcudur.

İsmail Demirci Kimdir?

İsmail Demirci Üniversitede bilgisayar programcılığı okudu ve bilgisayar modelleri konusunda uzman bir bilgisayar programcısı olarak mezun olmuştur. Konservatuvara girmeden önce çok başka işler yapmıştır. İsmail Demirci Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 4 yılda mezun oldu. 2012 yılında başrolündeNecati Şaşmaz’ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisine girerek ‘Polat Alemdar’ın adamları arasındaki ‘Erkan’ı canlandırdı. Dizide Gürkan Uygun’un canlandırdığı Memati karekterini vurarak öldürdü.

İsmail Demirci 2013 yılında “Ben Onu Çok Sevdim” adlı dizide Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay, İdil Fırat, Şemsi İnkaya, Ege Aydan, Kerem Alışık gibi oyuncularla birlikte oynadı. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

İsmail Demirci 2014 yılında “Tut Sözünü” adlı sinema filminde rol aldı. İsmail Demirci 2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur gibi oyuncularla birlikte oynadı.

İsmail Demirci, ünlü oyuncu Hande Soral  ile görkemli bir tören yaparak dünya evine girdi.

İsmail Demirci’nin Filmleri ve Dizileri :

2014 – Tut Sözünü (Sinema Filmi)

2014 – Kod Adı Reaksiyon (Tekin) (TV Dizisi)

2013 – Ben Onu Çok Sevdim (Avukat Talat) (TV Dizisi)

2011 – Mor Menekşeler (Harun) (TV Dizisi)

2011 – Anneler ile Kızları (Sedat) (TV Dizisi)

2010 – Türkan (Asistan Doktor Mehmet) (TV Dizisi)

2010 – Sessiz Gece (Kısa Film)

2012 – 2014 – Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler