Ana SayfaDizilerCanevim 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ömer Ceylan'ı Tamamen Kaybedecek Mi?

İlgili Postlar

Canevim 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ömer Ceylan’ı Tamamen Kaybedecek Mi?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Canevim 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ömer Feryal’e videoyu verir ve Taylan’ın telefonundan Ceylan’a göndermesini ister. Böylelikle Ceylan Taylan’ın kendisine aşık olduğunu öğrenecek ondan uzak duracaktı. Ama Taylan bunu öğrendikten sonra Ceylan’a Ömer’in kendisini kaçırıp zorla o videoyu çektiğini söyleyince Ceylan Taylan’a inanır ve Ömer’e cephe alır. Ömer Ceylan’ı tamamen kaybedecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Ceylan’ı Tamamen Kaybedecek Mi?

Canevim 13. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Taylan, Ceylan’ı alıp bir deniz kenarına götürür ve Ömer’i unutmak için o kolyeyi denize atmasını söyler. O sırada Ömer, tutulduğu yerden kurtulup Taylan’a silah çeker.  Ceylan, Ömer’e ” Seninle hiç karşılaşmamış olsaydık. Keşke hiç karşıma çıkmasaydın” der. Hacı anne Kristine’nın karnındaki bebeğe gizlice babalık testi yaptırmak için uğraşır. Ceylan, Kristina’nın karnındaki bebeğin babasının kim olduğunu Ömer’in yüzüne söylüyor. Bu arada Kristina kaçmaya çalışıyor.

İşte Canevim 13. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1166097368871243778

CANEVİM 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feryal, Ömer’in verdiğini videoyu Taylan’ın telefonundan Ceylan’a gönderir ve o sırada Aytül onu görür. Taylan bağrışmaları duyunca Feryal, Aytül’ün onun telefonunu karıştırırken yakaladığını söyler. Taylan, Ceylan’a gönderilen videoyu görünce Aytül’ün üstüne yürüyüp onu evden kovar. Feryal ise Aytül’e susmasını bir hata daha yapmamasını söyler. Melis ise Aytül’ün bunu yapabileceğine inanmaz bunun ablasının işi olduğunu anlar.

Ceylan, videoyu dinleyince Ömer’in doğru söylediğine inanır ama Taylan, Ceylan’la görüşüp, Ömer’in kendisini kaçırıp zorla bu videoyu çektiğini söyleyince Ceylan, Taylan’a inanır. Ömer, Ceylan’la konuşmak için gelir ama Ceylan boynundaki kolyeyi Ömer’in yüzüne fırlatıp ondan sadece o kolyenin kaldığını söyler ve bir daha karşısına çıkmamasını ister. Taylan, Ömer’i adamlarına kaçırtır. Tutulduğu yerde Ömer’e Ceylan’la ikisinin videolarını izlettirir.

Ömer, Taylan’la Ceylan’ın arabaya binip gittiklerini seyredince adamların elinden kurtulur. Taylan, Ceylan’ı alıp deniz kenarına götürür ve o kolyeyi atmasının Ömer’i unutturmasına yardımcı olacağını söyler. Ceylan, kolyeyi attığı sırada Ömer elinde silahla çıkagelir ve silahı Taylan’a doğrultarak onu öldüreceğini söyler.

Canevim 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ömer Taylan’a Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler