Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 2. Sezon İlk Tanıtımı Yayınlandı! Ümran Yıldırım'ın Başında Gözyaşı Döküyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 2. Sezon İlk Tanıtımı Yayınlandı! Ümran Yıldırım’ın Başında Gözyaşı Döküyor!

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve ilk sezonda büyük bir izleyici yakalamayı başaran Kardeş Çocukları dizisi 2. sezon bölümleriyle 17 eylül salı günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 2. sezon ilk tanıtım videosu yayınlandı. Ümran, hastanede Yıldırım’ın başında gözyaşı döküyor ve tüm olanlardan kendisini suçluyor. Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2019

Ümran Yıldırım’ın Başında Gözyaşı Döküyor!

Kardeş Çocukları geçtiğimiz sezon pazar günleri ekranlara geliyordu. Eğer yine bir değişiklik olmazsa Kardeş Çocukları dizisi pazar değil salı günleri yayınlanacağı duyuruldu. 17 eylül salı akşamları yayınlanacağı duyurulan dizinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Dizinin son sahnesinde pek çok yerinden kurşunlanan Yıldırım hastanede ölüm kalım savaşı verirken, Ümran başında gözyaşı döküyor ve ütüm olanları suçlusu olarak kendisini görüyor.

İşte Kardeş Çocukları 2. sezon ilk tanıtım…

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ?

Reşat, Umay’ı şirkete çağırıp onu öldürmeyi planlar ama yapamaz ve kriz geçirir. Umay, Lebriz’i arayarak onun gelmesini sağlar. Lebriz, kriz geçiren abisini hastaneye yetiştirir. Yıldırım, Savaş’ı alarak eve götürür. Ümran Hayat’ı almak için oraya gittiğinde Savaş’la tanışır. Yıldırım’a, bir şeyler anlatmaya çalışır ama yapamaz. Hayat, Savaş’ın ortaya çıkmasıyla, Yıldırım’ın o yıllarda bir kadınla daha ilişkisin olduğunu, annesiyle teyzesinin boş yere küs kaldığını düşünür.

Savaş’ın Yıldırım’ın evine gittiğini duyan Umay, onu para verip yok olmasını ister. Rezzan ise Savaş’ın torunu olduğuna inanmayarak gizlice DNA testi yaptırır. Umay, Ümran’dan gelen gizemli mektupları Savaş’ın gönderdiğini zanneder. Savaş, paraları alıp giderken bir saldırıya uğrayarak paraları çaldırır. Yıldırım onu yaralı bir şekilde bulur ve hastaneye götürür. Hatta hastanede herkese onun kendi oğlu olduğunu söyler. Umay, Savaş’ın öldürülmesi için emir verir.

Ümran, Yıldırım’a bir mektup yazar. Hayat’ın onun kızı olduğunu, onu karnında değil kalbinde büyüttüğünü yazıp mektubu Yıldırım’a verir. O sırada Hayat annesinin valizle gittiğini görüp arkasından koşar. Aynı anda Rezzan DNA sonucunu alıp eve döner. Savaş, Yıldırım’a bir şey anlatması gerektiğini söylediği sırada üzerilerine kurşun yağmaya başlar. Savaş hemen Yıldırım’ın arkasına saklanır. Yıldırım vurulur. Bu arada, Reşat’da Umay’ın kahvesine zehir koyar. Umay yerde acı içinde kıvranırken polisi arayan Reşat karısını öldürdüğünü itiraf eder.

 Kardeş Çocukları Dizisinin Yayın Günü Değişti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler