Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Gururu Kırılan Selin İntihar Mı...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Gururu Kırılan Selin İntihar Mı Ediyor?

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Her Yerde Sen 11. son bölümü ile Fox Tv’de ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, Selin’i öptüğü için yapmayacağı şeyi yaptığını söylemesinden sonra ikilinin arası bozulur. Ama Vedat Demir’in aklını başına getirir ve Selin’e bir süpriz hazırlar. Bu süprizle ikili tekrar ellerini birleştirir ve şirkete giderler. Orada Alara devreye girer ve Demir’i doldurmayı başarır. Üzerine Merve’nin de yanlış konuşmasıyla Demir, Selin’e tavır alır. Gururu kırılan Selin intihar mı ediyor?

Cuma Dizileri 2019

Gururu Kırılan Selin İntihar Mı Ediyor?

Her Yerde Sen 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aşk yasağını kesin kaldıracağı düşünülen Demir’in tavrı aksi yönde olur. Selin, Demir’in karşısına çıkıp, içine şeytanın mı kaçtığını kendisini öldürmeye mi çalıştığını sorduğunda Demir. Selin’e Demir bey diye hitap etmesi konusunda onu uyarıyor. Selin’in dünyası başına yıkılır ve Burak’ın kollarına bayılır. Demir, sabah uyandığında Selin’i hareketsiz yatarken bulur.

İşte Her Yerde Sen 12. bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir’le Selin öpüşürken Burak onları görür ama görmemiş gibi yanlarına gidip yardım için araba çağırır ve üçü otele dönerler. Ertesi gün yola çıkmak için hazırlanırken, Merve’nin Bora’yla evli olduğu ortaya çıkar. Demir’in hemen tavrı değişir ve bunun bir karşılığı olacağını şirkette görüşeceğini söyler. Ertesi gün Azmiye, Demir’in sakinleşmesi için Yıldırım’la toplantı ayarlar ve ikili toplantıya gittikten sonra birlikte yemek yeyip güzel vakit geçirirler.

Demir, Selin’i eve çağırır. İkili güzel güzel konuşurken Demir ağzından hayatındaki prensiplerden bahsederken yapmaması gereken şeyi yaptığını ima edince Selin bozulur ve odasına çıkıp ağlar. Demir, Vedat’ın yanına gidip olanları anlatır. Vedat’da yanlış yaptığını Selin gönlünü almasını tavsiye eder. Selin, sabah uyandığında kapısının önünde tahta kutulara yazılmış bir mesajla karşılaşır. Mesajda, tek pişmanlığının onu daha önce öpmemiş olması yazıyordur. Şirketin kapısının önünde karşılaşan ikili el ele tutuşur ve mutlu bir şekilde şirkete girerler.

Selin, koşarak arkadaşlarının yanına gidip Demir’in aşk yasağını kesin kaldıracağını söyler. Ama Alara Demir’in yanına gidip Selin’in onunla aynı evde yaşadığını herkese söylediğini söyler. Demir, Merve’yi yanına çağırıp kendisinden neler sakladıklarını sorunca, Merve istemeden Selin’in ilk başta onu istemediğini ve onu yıldırıp şirketten gitmesi için neler yaptığını anlatır. Herkesi toplantı odasına çağıran Demir, duvardaki aşk yasağı fotoğrafını kaldırır ve içeri gidip daha büyüğünü getirip asar. Merve ile Bora’ya ise ikisinden birinin şirketi terk etmesini ister.

Her Yerde Sen 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Alara’nın Yalanıyla Demir Selin’e Tavır Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler