Ana SayfaDizilerAfili Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Muammer Ayşe'nin Elini Tutunca Olanlar...

İlgili Postlar

Afili Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Muammer Ayşe’nin Elini Tutunca Olanlar Oluyor!

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlayan Afili Aşk dizisi izlenme rekorları kırınca önümüzdeki kış sezonunda da yayınlanmaya devam edeceği kesinleşti. Dizinin merak edilen 12. yeni bölümü 4 eylül çarşamba günü ekranlara gelecek. Kerem, Ayşe’yi matematik hocası Muammer’den kıskanmaya başlamıştı ve onlar çalışırken her yere kamera yerleştiren Kerem’in korktuğu başına geliyor. Muammer hoca Ayşe’nin elini tutunca Ayşe’de şok oluyor. Muammer Ayşe’nin elini tutunca olanlar oluyor ve Kerem çıldırıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Muammer Ayşe’nin Elini Tutunca Olanlar Oluyor!

Afili Aşk 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem’le Volkan kara kutularını açmalarının vaktinin geldiğini düşünüp kutuyu açıyorlar. Ayşe, hocasıyla ders çalışırken Muammer hoca Ayşe’nin elini tutup orada olmaktan mutlu olduğunu söylüyor. Allak bullak olduğu her halinden belli olan Ayşe’ye ne olduğunu merak eden Volkan’le Kerem kamera kayıtlarına bakıp, Muammer’in Ayşe’nin elini tuttuğunu görürler. Kerem, çılgına dönüp hocanın kapısına dayanır.

İşte Afili Aşk 12. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/jezYDGqDbFU

AFİLİ AŞK 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, Kerem’den sürekli kendisini düşündüğü itirafı duyunca direksiyon hakimiyetini kaybedip ağaca çarpar. Ayşe, Kerem’in başında çırpınırken o baygın numarası yapar. Kerem, bir şeyi olmamasına rağmen ayağını sargıya aldırır. Melahat, Kerem’e geçmiş olsun dilemek için Ayşe’yi ararlar ve oraya gelmek istediklerini söyler. Ama Yelda’nın onların gelmesini istemediğini duyunca da, ertesi gün bir piknik düzenleyip Ayşe’yele Kerem’i davet ederler ama Muhsin ve Yelda’da pikniğe gelir. Kerem orada Muammer hocayı görünce, onu Ayşe’nin çağırdığını zanneder.Hocanın yanında bir kız görünce sevgilisi zannedip yumuşar. Hatta masaya davet eder ama o kızın hocanın kardeşi olduğunu öğrenince yine bozulur.

Volkan’la Gonca samimiyeti ilerletip birlikte olurlar. Volkan uyandığında onu nasıl göndereceğini düşünürken Gonca’nın geceden evden ayrıldığını öğrenir. Ayşe, ünlü bir menejerden reklam teklifi alır. Kerem, Ayşe’nin reklam filminde oynamasını istemeyince, Ayşe onun inadına teklifi kabul eder. Bu reklam işini Ceyda’nın ayarladığından habersiz, Kerem ve Ayşe reklam filminin setine giderler. Kerem, orada atölyeyi basan eski sevgilisini görünce saklanmaya başlar. Ayşe, kızı nereden tanıdığını sorar. O da konuşmaya başlar ve Ayşe küçük düştüğünü hissederek yüzüğünü çıkarıp çantasına koyar.

Afili Aşk 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ayşe İle Kerem Aynı Yatakta!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler