Ana SayfaDizilerYasak Elma 48. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Şahika Konağı Ele Geçirmişken Ender...

İlgili Postlar

Yasak Elma 48. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Şahika Konağı Ele Geçirmişken Ender Geri Dönüyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma yeni sezona bomba oyuncularla ve konularla geliyor. 9 Eylül pazartesi günü 48. bölümüyle ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinde izleyenleri bir çok süpriz bekliyor. Boğazda Ender’in sadece ayakkabısı bulunuyor. Herkes onu öldü zannediyor ve Şahika hain planlarını devreye sokup Erim’i hedef alıyor. Tam Şahika konağı ele geçirmişken Ender geri dönüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Şahika Konağı Ele Geçirmişken Ender Geri Dönüyor!

Yasak Elma 48. bölüm 1. fragmanı geldi. Fragmanda; Boğazın sularında Ender’i bulamıyorlar. Erim, annesini ölümünün tüm suçlusunu Yıldız olarak görüyor. Şahika, Halit’le konakta görünüyor ve Yiğit’e her gün Erim’in suyuna ilaç karıştırmasını istiyor. Yıldız ise karnı burnunda hamile görünüyor. Şahika’nın kötü emelleriyle başa çıkabilecek tek kişi olan Ender, çıkıp geliyor.

İşte Yasak Elma 48. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/jNlWmSNJP4k

YASAK ELMA 47. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, beş parasız Halit tarafından kapıya konduktan sonra başka gidecek yeri olmadığı için Emir’in evinde kalmaya başlar. Halit, Yıldız’ı evden kovduğu gün Kaya ile Şahika’yı eve yemeğe davet eder. Ertesi gün Şahika, Halit’in yanına teşekkür etmek için uğrar. Şahika’dan etkilenen Halit, onu akşam yemeğine davet eder.

Yıldız, Halit’le konuşmak için şirkete gider ve Halit onu kovar. Yıldız’ı ağlarken Kaya onu görür ve onunla odasında konuşur. Yıldız’ın masum olduğuna inanan Kaya, Ender’in yaptığı tüm oyunları onun ağzından duyar.  Kaya, Halit’e Ender’in Yıldız’a kurduğu tuzağı duyduğunu anlatırken Sevda gelir ve tüm olanları Ender’in planladığını Halit’e söyler.

Masum olduğunun ortaya çıktığını anlayan Yıldız, Halit’le konuşmaya eve gider. Halit, ona boşanmakta kararlı olduğunu eşyalarını alıp gitmesini söyler. Yıldız, çıkarken Ender eve gelir. Ender, Yıldız’a, Halit’in parasını sevdiğin söyler. Yıldız’da onu öldürüp boğaza atmamak için kendisini tuttuğunu söyler.

Şahika, Yiğit’i arar ve Ender’in her şeyi bildiği halde onu istemediği söyler. Yiğit, annesine hesap sormak için karşısına çıkar ama Ender onu dinlemeden kovar. Ender’le Erim, otururken Erim’in içeri girdiği sırada biri gelir ve Ender’in kafasına vurup onu boğaza düşürür.

Yasak Elma Dizisine Tüm Dengeleri Değiştirecek Yeni Oyuncu Dahil Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler