Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Alara'nın Yalanıyla Demir Selin'e...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Alara’nın Yalanıyla Demir Selin’e Tavır Alıyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 11. yeni bölümüyle 30 Ağustos Cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selin’le Demir, bir birlerine olan duygularını daha fazla gizleyemeyip sevgili olurlar. Burak’la iş birliği yapan Alara, Selin’le Demir’i ayırmak için Selin’in, şirket çalışanlarına ikisinin beraber aynı evde yaşadıklarını söylediğini Demir’e söyler. Dizinin yeni fragmanında, Alara’nın yalanıyla Demir Selin’e tavır almaya başlıyor.

Cuma Dizileri 2019

Alara’nın Yalanıyla Demir Selin’e Tavır Alıyor!

Her Yerde Sen 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Selin’in kendisine yalan söylediğini duyunca çocukluk travması aklına gelir. Annesiyle babasının yalan yüzünden tartıştıklarını hatırlar. Alara Burak’la iş birliği yaparak ilk önce Merve’lerin evli olduklarını ve Demir’e yalan söylediklerini ortaya çıkarır. Merve’nin itirafıyla Demir darmadağınık olur.

İşte Her Yerde Sen 11. bölüm 2. fragmanı…

 

HER YERDE SEN 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldırım bey, Demir’in Fransa’daki sunumunu çok beğenildiği için onu tebrik eder. O sırada Alara toplantıya gelir ve toplantıyı ertelemelerini, Fransa’da Demir’le harika iki gün geçirdiklerini için şirket çalışanlarının da tatile ihtiyacı olduğunu söyleyip onlara iki günlük bir tatil ayarladığını söyler. Herkes bu tatil için çok sevinir ama Selin Alara’nın olduğu yerde bulunmak istemez. Sabah olduğunda Demir Selin’i zorla uyandırıp, valizini hazırlayıp geziye gitmesi konusunda onu ikna eder.

Muhittin’in misafirleri olan Firüze ve Leyla hanımı gören Selin usulca yanına sokulup, Demir’le aynı evde kaldıklarını ağızlarından kaçırmamalarını söyler. Alara, Demir’le yan yana oda ayırtır. Ama otelde uzak odaları görünce çok şaşırır. Azmiye oteli Alara gibi arayıp odaları değiştirmiştir. Oyunlar sırasında Alara ayağını incitir. Demir, onu kucağında odasına kadar götürür. Bu durum Selin’in hoşuna gitmez.

Demir’de Selin’i Burak’ın odasından çıkarken görünce kıskançlık krizine girer. Diş fırçasını istemek için Demir’in odasına giden Selin, Alara’nın Demir’e yazdığı mesajı görür ve onları iyice kıskanır. Demir’de Burak’ın odasından onu çıkarken gördüğünü söyleyince Selin, Burak’a ağrı kesici verdiğini söyler. Ertesi gün Selin’i odasında bulamazlar. Demir onu gölün ortasında kayıkta bulur. Kayıkla kıyıya çıkıp ormana giderler. Ormanda kulübe arayan ikili kaybolur ama sonunda kulübeyi bulup, bir ateş yakıp yakınlaşmaya başlarlar. Demir, Selin’i öper.

Her Yerde Sen 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir Şirketten Aşk Yasağını Kaldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler