Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ali Sevda'yı Uygar'la Görünce Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ali Sevda’yı Uygar’la Görünce Şok Oluyor!

Kimse Bilmez merakla beklenen 11. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali ile Sevda evlilik yalanına devam ederler. Hatta mahalleli Ali hocayı yanlış anladıkları için onlara süpriz bir düğün organize ederler. Takacı’nın Vedat’ı kaçırdığını duyan Pilot, Ali’den yardım ister ve birlikte düğünü bırakıp Takacı’nın peşine düşerler. Takacı Ali’ye Pilot’u kıstırır ve sevdiklerini kurtarmak için bir birlerine ateş etmelerini ister. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ali Sevda’yı Uygar’la birlikte bornozuyla görünce şok oluyor.

Salı Dizileri 2019

Ali Sevda’yı Uygar’la Görünce Şok Oluyor!

Kimse Bilmez 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali’nin Sevda’yla evlendiğini öğrendikten sonra Duygu’nun annesi rahatlar ve kızıyla Pilot’a bir şans vermesi için konuşur. Duygu’da Pilot’la buluşup onunla konuşur. Bu arada Takacı’nın tuttuğu yerden kurtulan Ali, Sevda’yı almak için gittiğinde Uygar’ın yanında bornozla görür. Uygar, Ali ile Sevda’nın arasını bozmayı başarabilecek mi?

İşte Kimse Bilmez 12. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1166459765825900546

KİMSE BİLMEZ 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tüm mahallelinin içinde Sevda, Ali’ye evlendiğini söyleyince orada olan Tuğçe ve Uygar buna inanmaz. Tuğçe, Sevda’nın annesine kızının Ali’yle evlendiğini söyler. Ali, bu evlilik yalanını sürdürmekten memnun değildir ama Sevda, eve gelen ailesine gerçekten evlendiklerini söyler. Uygar, öfkeyle Tuğçe’nin boğazına sarılır ve bunun nasıl olacağını sorar. Bu arada Duygu’da şok olur. Artık Ali’ye dair umutlarını yitirmiştir. Pilot, Duygu’nun morali bozuk yürüdüğünü görünce onu yalnız bırakmaz. Duygu, başını Pilot’un omuzuna yaslayıp durumu sindirmeye çalışır.

Dönüşte Pilot, Duygu’dan tam bir yerlere gitme sözü almışken, Pilot’un eski tanıdıklarından bir kadın önlerine geçer ve ona samimi davranır. Bunu gören Duygu sinirlenip eve gider. Mahalleli süpriz düğün organize eder ve Sevda gelinlik, Ali ise damatlık giyer. O sırada Pilot’a Vedat’ın Takacı’nın elinde olduğu haberi gelir. Pilot, Ali’den yardım ister. Ali ise düğünü bırakıp Pilot’la Takacı’nın Vedat’ı tutabileceği yere baskın yaparlar. Ama orada ikisi de kapalı bir yerde bulurlar kendilerini. Takacı duvardaki ekrandan ikiliye bağlanıp, Sevda’yı ve Vedat’ı gösterip sevdiklerini kurtarmak istiyorlarsa bir birlerine ateş etmelerini ister.

Kimse Bilmez 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali İle Sevda’nın Evliliği Uygar’ı Çıldırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler