Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'ye Sapık Şoku!

İlgili Postlar

İrem Derici’ye Sapık Şoku!

İrem Derici’nin uzun süreden beri takıntılı olduğu bir hayranı evine kadar gelerek ünlü sanatçıda panik yarattı. Soluğu karakolda alan İrem Derici’ye sapık şoku!

İrem Derici Kimdir?

Daha Önce de Rahatsız Ediyormuş…

İrem Derici’ye sapık şoku aslında önceki zamanlara dayanan bir konu olmakla bilinmekte. Sosyal medya hesabı üzerinden de dah öncesinde sık sık taciz mesajları atan kullanıcı İrem Derici’ye zor anlar yaşattı. İrem Derici alması gereken önlemleri almasına rağmen bu olaydan kurtulamadı. Bir çok ünlü sanatçının derdi olan bu durum bazı sapık zihniyetli hayranları tarafından zor durumda bırakılmakta. Daha öncede Ebru Gündeş ve Hande Yener gibi isimlerinde bu tarz saplantılı hayranları yüzünden sıkıntılı bir duruma düştüklerini ve süreci mahkeme koridorlarına taşıdıklarını biliyoruz.

İrem Derici’ye Sapık Şoku!

irem dericic sapık şoku

 

Daha önceden sosyal medya hesaplarından İrem Derici’yi taciz eden ve kimliği belirlenen Erol K. İrem Derici’nin Harbiye’de oturduğu eve elinde çiçeklerle girmeye çalışınca olanlar oldu. İrem Derici’nin evdeki yardımcısı kapıyı açtığında karşısında Erol K.’yı görünce İrem Derici ile görüşeceğim diyerek ısrarda bulununca yardımcı ünlü sanatçıya haber verdi, o anlarda panik yaşandı. İrem Derici Görüntülü diafon sistemindeki görüntüsünü kayıt altına alıp gözyaşları içerisinde Harbiye karakol merkezine koştu. Karakol merkezinde şahsın kimliği kesinleşince Erol K. olduğu netleşti ve sanatçı şikayette bulundu. Şu saatlerde ise avukatı ile birlikte bu olayı araştıran ve yapılması gereken ne varsa alınması gereken nasıl bir önlem varsa hepsini aldıracağım sözlerinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler