Ana SayfaÜnlülerAcun'dan Ünlü Gazeteci'ye Yetenek Sizsiniz Jüri Teklifi 

İlgili Postlar

Acun’dan Ünlü Gazeteci’ye Yetenek Sizsiniz Jüri Teklifi 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu yıl yeni sezonda başlayacak olan Yetenek Sizsiniz programında ünlü gazetecinin jüri üyesi olabileceğini söyledi. Acun Ilıcalı kime teklif götürdü? Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Yakalandı!

Acun Ilıcalı’dan Yetenek Sizsiniz’e Sürpriz Jüri Üyesi..

Tv 8 kanalının ünlü sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da dostu olan gazeteci Ahmet Hakan ile görüştü. Kanalı Tv8’in moderatörlerinden Orkun Ün’ün sorularını cevaplamaya çalışan Acun Ilıcalı, ünlü gazeteci Ahmet Hakan’ın bu yıl yeni sezonda Yetenek Sizsiniz programında  jüri üyesi olabileceğinin duyurdu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı:  “Çok Net Jüri Olur”

Moderatör Orkun Ün’ün “Ahmet Hakan’ı nerede görmek istersiniz?” sorusuna Acun Ilıcalı; “Çok net jüri olur. Yetenek Sizsiniz jürisine al 1. sıraya onu koy, çünkü tasviri çok kuvvetli hem yazarken hem sözlü de yapabiliyor. MasterChef’te aşçı olması gerekiyor.” cevabını verdi.

Ahmet Hakan’dan Hadise ve Ebru Polata Ağır Eleştiri!

Acun Ilıcalı: “Ahmet Hakan Zevkle İzleniyor”

Gazeteci Ahmet Hakan’a tavsiyelerde bulunan Acun Ilıcalı; “Tavsiye olarak söyleyeyim. Kendisinin dışında, benim tarzımdaki konuşmaların içinde olduğu programlarda da bir sac ayağı çok güzel olur. Kendi uzmanlık alanındaki programlar zevkle izleniyor o ayrı ama öteki konularda da görüşlerinin etkili olacağını düşünüyorum.” dedi.

Gazeteci Ahmet Hakan ise Acun Ilıcalı hakkında onun gördüğü gibi samimi biri olduğunu fakat aynı zamanda da mesafeli biri olduğunu da belirtti.

Ahmet Hakan Kimdir?

Acun Ilıcalı duyurdu: Ahmet Hakan Yetenek Sizsiniz'de jüri olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler