Ana SayfaÜnlülerDavut Güloğlu Birdenbire Evini Neden Satılığa Çıkardı

İlgili Postlar

Davut Güloğlu Birdenbire Evini Neden Satılığa Çıkardı

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, ünlü şarkıcı Sıla’nın komşusu olması nedeniyle yaşadığı evini satılığa çıkardığı öğrenildi. Detaylar Haberimizde..

Davut Güloğlu Açıklaması İle Dikkat Çekti! İmam Nikahı İle Çocuk Yapılır…

Davut Güloğlu’nun Evini Satma Sebebi Şaşırttı..

2016 senesinde düzenlenen Demokrasi Mitingi’ne katılamayacağını söyleyen Ünlü şarkıcı Sıla’nın bu sözleri Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu’nun tepkisini çekmiş ve bu iki ünlü ismin arasındaki gerginlikte böylelikle baş göstermişti.

Şarkıcı Sıla, Davut Güloğlu’ndan şikayetçi olmuş ve Güloğlu adına Alenen Hakaret iddianamesiyle dava açılmıştı. Bu sansasyonlu olaydan sonra güzel şarkıcı Sıla, Davut Güloğlu’nun yaşadığı evine yakın bir yerden ev satın aldı. Sıla’nın kendisine komşu olduğunu öğrenen Davut Güloğlu, vakit kayb etmeden evini satılığa çıkardı.

Duyar Duymaz Satılığa Çıkardı..

Bir haber sitesindeki özel habere göre, şarkıcı Sıla, geçtiğimiz haftalarda mahkemelik olduğu ünlü şarkıcı Davut Güloğlu’nun Sapanca’da bulunan yazlık evinin hemen yakınından bir ev satın almıştı.

Sıla kimdir?

Birbirlerini Gördükçe Yollarını Değiştiriyorlardı..

Sapanca da bir site içindeki evde yaşayan ünlü ikili, site de birbirlerini gördükçe yollarını değiştiren ünlü isimden Davut Güloğlu, daha fazla dayanamadı ve villasını 2.5 milyon TL’ye satışa çıkardığı öne sürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler